sv.onlinewebcreations.com

Rotterdam den 15 september 2016 - wePresent, expert på trådlösa samarbetslösningar, öppnar ett nytt europeiskt huvudkontor i Capelle a / d IJssel. På fredagen den 9 september togs den nya platsen officiellt i bruk efter en festlig öppningsceremoni, golfturnering och middag där mer än 60 partner var närvarande.

I det nya kontoret finns inte bara mer utrymme för nuvarande och framtida anställda. Det finns också ett större lager och utbildningsrum för demonstrationer och kurser. ViPresent har under den senaste tiden spenderat mycket tid på träningsmaterial och interaktion med återförsäljare och distributörer. Företaget anser utbildning som ett sätt att växa ännu längre i Europa. Dessutom såg vi framåt: wePresent meddelade under öppnandet ett nytt tillbehör som gör det möjligt för användarna att enkelt ansluta till det wePresent-system som ligger närmast grannskapet.

"Tack vare framgången med vår förbättrade flaggskeppsmodell och modellen speciellt för utbildning har vi växt enormt i Europa", säger Dick de Vaal, VD för WePresent. "På grund av denna beprövade framgång vill vi kunna fokusera mer på den växande europeiska tekniska marknaden."

"Vi är väldigt mycket glada över att kunna hjälpa den europeiska utbildningsmarknaden att växa, " säger Michael Peveler, vice vd för Global Sales at wePresent. "Aldrig tidigare har det varit så många möjligheter på denna marknad, och vi ser fram emot att ansluta med våra produkter till användarnas behov - nu och i framtiden."

2016 är ett år fullt av erkännande för wePresent. WiPG-1600, wePresents senaste modell speciellt för utbildning, och SharePod, punkt-till-punkt HDMI-presentationstillbehör, har vunnit sex priser tillsammans. Bland dem är de bästa erkännandena på ISE 2016, InfoComm och ISTE.

Besök www.wePresentWiFi.com för mer information om de trådlösa presentationssystemen i WePresent, eller följ oss

Facebook: http://www.facebook.com/wePresentWiFi
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/wepresent-us
YouTube: https://www.youtube.com/user/USwePresent

Om wePresent
Den audiovisuella industrin har genomgått enorma utveckling de senaste åren. Våra filer finns i molnet och vi presenterar dem via egna bärbara datorer, tabletter eller smartphones. Tjänsten till slutanvändarna ligger dock bakom utvecklingen: stödet är ineffektivt, priserna är för höga och ansökningarna är alltför komplicerade. Här är WePresent i klyftan. Med användarvänliga och prisvärda system välkomnar vi användaren i världen av trådlösa presentations- och samarbetslösningar. Och eftersom WePresent arbetar med alla tänkbara enheter och operativsystem, oroa sig för att kablar är en sak av det förflutna.

Top