sv.onlinewebcreations.com

Paris - 13 november 2015. Netatmo, ett innovativt företag som utvecklar konsumentelektronik för en bättre och kopplad livsstil, tillkännagav idag att den nya versionen av App för Väderstation för Smartphone är tillgänglig.

Appen har nu ett helt förnyat gränssnitt med en modern och ren design. Hans färger och teman anpassas i realtid till tid på dagen och molnen.

Appen innehåller en intuitiv display med all information som Väderstationen och dess tillbehör samlar in. Den har direkt tillgång till WeatherMap - världens största väderobservationsnätverk, som visar data som samlats in av Netatmos väderstationer och publicerades av användare runt om i världen.

Den nya App kan också utnyttjas fullt ut på stora smarttelefon skärmar, till exempel iPhone 6S eller Samsung Galaxy S6 Edge.

IOS-användare kan ladda ner den nya App från idag. Android och Windows Phone versioner kommer att vara tillgängliga från fredag ​​13 november.

Netatmo Väderstation erbjuder en komplett lösning för att observera väderförhållandena. Det övervakar både inomhus och utomhus miljöelement, såsom temperatur, luftfuktighet, lufttryck, koldioxid och buller. Informationen från Väderstationen vidarebefordras till användarnas smartphones och gör att de kan förbättra sitt välbefinnande inomhus och anpassa sina utomhusaktiviteter.

Top