sv.onlinewebcreations.com

Full-service marknadsföringsbyrån tar omedelbart hand om hela sociala medier hanteringen för de olika Zuivelhoeve produkterna. Några av de välkända Zuivelhoeve-produkterna är "dåligt" välsmakande Boer'n Yoghurt®, Boer'n Vla® och de mindre müsli-yoghurtupperna.

Mejeri gård & C2B
Zuivelhoeve är en del av Roerink Food Family, som även innehåller HEKS'N®. C2B har för en tid sedan levererat online marknadsföring (kampanjer och full social media management) för HEKS'N®. Nyligen meddelades att HEKS'N® togs över av Salad Signature. På grund av detta nya beslut förbli Roerink Food Family och C2B anslutna.

Karla van 't Hag, marknadschef Zuivelhoeve: "Om du vet vad du äter smakar du mer. På Zuivelhoeve gör vi allt vi kan för att visa dig var vår utsökta smak kommer ifrån. Tillsammans med C2B kommer vi att se till att denna smaklösa smak är känd i alla riktningar. Vi är mycket nöjda med vårt (förnyade) samarbete och ser fram emot alla de bra saker som vi ska skapa tillsammans. "

Tim Meuleman, partner C2B: "Det är fantastiskt att vi kan ge online-ansiktet till ett sådant kvalitativt och traditionellt holländskt varumärke. Tack vare vår erfarenhet av sociala medier med FMCG-märken vet vi hur man vädjar till sin målgrupp och hur kärnvärdena uttrycks bäst. En uppfriskande social strategi har utvecklats för Zuivelhoeve, som ger mejeriprodukterna - inklusive innovativa videor - en distinkt online närvaro.

Top