sv.onlinewebcreations.com

Amsterdam den 2 oktober 2018. Programvara och molnmäklare Portland meddelar idag att det har tecknat ett tvåårigt avtal med IT-forskningsbyrån Gartner. Portland får således tillgång till Gartners, dess analytikeres och mötesforskning.

Cees Quirijns, operativ chef för Portland: "Förra året startade vi en pilot med Gartner, där bland annat MSP Hype Cycle föddes. Detta visade sig vara en stor framgång. Vi är därför glada att fortsätta samarbetet med Gartner. Vi börjar också en speciell skrivbord för att utveckla innovativ forskning som hjälper våra kunder att fatta strategiska och taktiska beslut i IKT-domänen. "

Teknisk översvämning

Mängden verktyg och lösningar som finns inom IKT-sektorn har ökat explosivt de senaste åren. Slutanvändare, men även deras rådgivare, kan knappast se skogen mellan alla träd. George van Brugge, VD och grundare av Portland: "Att zooma ut innan du zoomar in är därför vårt motto. Först bestämma vilka affärsutmaningar som har prioritet. Välj sedan ett antal tekniker som kan hjälpa till med detta och gå bara ner för att välja rätt verktyg och produkter. Vår forskning bidrar till att skapa ordning i detta kaos. "

Portland tjänar IKT-professionella som i sin tur tillhandahåller tjänster till små och medelstora företag. Gartner är känt för att fokusera på stora företag. Quirijns: "Vi kommer inte bara att slänga Gartnerforskning över staketet till våra kunder. Det är Portlands jobb att presentera relevant forskning och insikter för våra kunder. Gartnerforskningen används som input. Samarbetet med Gartner säkerställer att vi inte behöver återuppfinna hjulet varje gång och att vi bygger oss på information som kan klara det akademiska testet av kritik. "

Forskningsdisk

Portlands forskningsaktiviteter kombineras i en ny forskningsdisk. Van Brugge: "Vi har lyssnat noggrant på våra kunder, som i allt högre grad fyller produkttrycket av leverantörer och deras partners. Vårt svar på detta är utvecklingen av relevant forskning som du som IKT-professionell verkligen hjälper till att fatta rätt val. Vi investerar därför kraftigt i vår forskningsdisk i de närmaste åren för att producera dessa insikter. "

För mer information: www.portland.eu

Top