sv.onlinewebcreations.com

Douchebakkenopmaat.nl har tagit en unik och exklusiv produkt på marknaden: lyxiga duschbrickor som är fullt gjorda för att mäta. Unika är bredden (70 - 100 cm) och längderna (70 - 210 cm) som kan beställas varierande per cm.

Alla fack är anti-slip klass 2 och "bakteriebeständig". Duschbrickorna är vanligtvis utrustade med en sluttning och levereras med en sifong och avloppsplatta av rostfritt stål. Facken tillverkad av kompositsten har en tjocklek på 30 mm och är idealiskt för (rad) duschkabiner / duschkabiner.

Nya möjligheter till installationsvärlden
Denna duschbricka kan placeras på ett nytt eller befintligt golv, eventuellt platt att bygga. Placering direkt på trägolv är en utmärkt lösning för renoveringsprojekt. I kombination med glasdusch eller dörrar erbjuder detta många nya möjligheter för installationsvärlden.

Omfattande val av lyxversioner
För att klara toppskiktet kan du välja mellan en slät eller skifferliknande ytstruktur i olika färger inklusive antracit. Du kan också välja det exklusiva metalllooket eller träet.

Plana, anpassade eller upphöjda kanter
Förutom de platta versionerna finns även duschbrickor med upphöjda kanter och olika avloppskanaler. Skirtboards och väggpaneler är den ultimata finishen för duschkabin eller badrum.

Beställ online
Dessa lyxiga duschbrickor är skräddarsydda
att beställa via webshop:
www.douchebakkenopmaat.nl,
Priser från € 383, -. Också är uppe
att hitta denna webbplats information om
Installations- och underhållsinstruktionerna.

Top