sv.onlinewebcreations.com

Düsseldorf, 20 november 2013 - MiTAC presenterar idag två innovativa Android Tablet-datorer hos MEDICA som är speciellt utformade för e-hälsoprogram. Båda enheterna, MioCARE A335 med 5, 88 tums skärm och MioCARE L135 med 10, 1 tums skärm, har WIFI, mobilanslutning och en streckkods- och RFID-skanner för att läsa patientdata. Tack vare dessa tabletter har medicinsk personal lätt tillgång till elektroniska filer och kan införa mobila data på ett mer effektivt sätt. Denna smarta arbetssätt kan avsevärt minska den administrativa bördan, så att mer tid kvarstår för att ta hand om patienten.

"För att vara en pålitlig daglig användning på sjukhuset måste mobila enheter uppfylla mycket specifika krav som sterilitet, säker åtkomst, dataskydd, praktiska dimensioner, tillförlitlighet och batterier med lång livslängd. MioCARE uppfyller alla dessa krav, säger Piet Deschuymer, chef för MiTAC Europe.

Gör jobbet enklare och säkrare
Sjukvård är ett brett område där varje komponent har sina egna specifika önskningar. MioCARE-produktlinjen är speciellt utformad för att möta dessa behov, oavsett om tabletten används på sjukhus, hemvård, akutmottagning, laboratorier eller apotek. Tack vare de inbyggda alternativen som streckkodsläsaren kan patienter, läkemedel eller testprov identifieras automatiskt och, tack vare de omfattande anslutningsalternativen, har läkare direkt tillgång till vårddata.

Medicinsk personal som har lätt tillgång till medicinska data direkt på patientens säng skapar nya sätt att arbeta. Direkt inskrivning av information i hälsovårdssystemet kan betydligt förkorta många processer. Dessutom kan uppgifterna kontrolleras och valideras automatiskt, genom tydliga revisionsprocesser.

Detaljerade specifikationer
En stark punkt i MioCARE är säkerhet, med alternativ för praktisk två-faktor smartcard-autentisering för att helt blockera enheter med programvaran Mobile Device Management. A335 och L135 har båda ett fullständigt desinficerbart hus, integrerad HF RFID / NFC (Near Field Communication) och 2D-streckkodsläsare som gör det möjligt för medicinsk personal att snabbt och enkelt bearbeta data. Den integrerade Dual-Band WIFI med Cisco CCX garanterar garanterad pålitlig och säker användning inom sjukhusnätet. Den inbyggda 3G och GPS och de extra kraftkit som finns i bilen garanterar att båda tabletterna också är perfekta för medicinsk hemvård.

MioCARE A335 medicinska tabletter är lätta och konstruerade för att vara omärkt om möjligt även på långa arbetsdagar. Tack vare den ergonomiska designen kan tabletterna enkelt hållas i ena handen för att du ska ha det ultimata användarvänligheten. A335 levereras med en robust IP54-hölje och en extra kraftdatahållare, speciellt för användning i medicinska miljöer. Enkla eller flera hållare säkerställer att tabletterna alltid är laddade och klara för användning.

L135 har en högupplöst skärm med integrerad digitaliserare för snabb och exakt registrering av anteckningar och signaturer. 1 m IP67-höljet är vattentätt och har ett imponerande MIL-STD-810G stötdämpning för betong. Ett "hot-swap" batteri garanterar oavbruten användarvänlighet.

Top