sv.onlinewebcreations.com

Utgivare De Persgroep utökar sin proposition för automatiserad handel, automatiserad annonsförsäljning, i Nederländerna.

Det är vad företaget meddelar idag vid en presentation av sin nya inställning till annonsörsmarknaden i Nederländerna. Detta gäller både utskrift och digital. Centralt för detta tillvägagångssätt är temat "läsarens uppmärksamhet".

Från pressmeddelandet: "En kampanj utvecklas för närvarande kring temat uppmärksamhet i samarbete med TBWA \ Neboko. Målet med den nya positioneringen är att skapa en uppfattning om förändring på marknaden och att få uppmärksamhet på korten med annonsörer, media och reklambyråer. Dessutom finns det en strukturell investering i forskning för att ge mening åt temat med uppmärksamhet. "

Det digitala tillvägagångssättet förändras också, bekräftar marknadschefen Willem-Albert Bol av De Persgroep till denna utgåva. Utbyggnaden av det programmatiska köpet erbjuds är en del av detta. Bol vill dock inte ge detaljer. De kommer framåt de närmaste månaderna. Han rapporterar emellertid att mer arbete kommer att göras med standardformat från IAB och att mer uppmärksamhet kommer att betalas till mobilkanalen.

"Det finns en nyfiken diskussion om print kontra digital. År 2014 är detta föråldrat: utskrift och digitalt sammanfogas smidigt med nyhetsmärken. Det är därför dags att komma ur denna negativa uppfattning. Det är bara möjligt med stolthet och energi. "

"Våra nyhetsvarumärken inser mer än sex miljoner kontakter varje dag med 3, 8 miljoner unika människor, som ger oss 18 minuters uppmärksamhet varje dag. Denna berättelse måste höras mycket starkare. Villkoret är att vi själva har våra angelägenheter i ordning. Det är därför en ny och riktig prispolitik är den perfekta utgångspunkten. "

Top