sv.onlinewebcreations.com

Telegraaf öppnade torsdagen, där utgivaren vill fokusera på att sälja olika artiklar till den kvinnliga målgruppen. För att öka detta används kvinnliga sektionen i tidningen, liksom online-motparten på tidnings hemsida.

Kvinnans butik är en webbshop där artiklar från andra webbshops samlas in. Vid beställning vidarebefordras konsumenten till den relevanta butiken. De Telegraaf tillämpar givetvis en liten del av nettoaffärsintäkterna.

Det finns flera kategorier i butiken inklusive Hem & Trädgård, Vård, Mode och Resor & Välmående. Läsarnas erbjudanden från tidningen finns på hemsidan för Vrouw Shop.

Förra månaden öppnade Telegraaf hemmabopen, en webbbutik som Telegraaf-läsarna från utlandet kan tillgodose sin hunger efter typiska holländska produkter.

Webshop är en del av det så kallade tredje flödet av pengar som utgivare är indragna på. Förutom att annonsera och betalda prenumerationer ser abonnenterna många utgivare nya intäkter i e-handelsaktiviteter.

Till exempel har De Telegraaf redan en webbshop där elektronikprodukter, modeaccessoarer och böcker säljs. Detta görs med sitt medlemskap. På grund av den information De Telegraaf har på läsaren kan ofta skräddarsydda erbjudanden göras. Detta innebär andra uppgifter i denna butik som är försäljningshistoria.

Top