sv.onlinewebcreations.com

Werkendam, 26 september 2016 - Qeado, designer och leverantör av kundintelligensprogram för digitala B2B-marknadsförare, presenterar idag sin molntjänst. Qeado gör det möjligt för B2B-marknadsförare att identifiera besökare på deras hemsida och sociala medier med namn och kontaktuppgifter. Genom att identifiera besökare kan värdefulla leder genereras.

"För många företag är webbplatsen den centrala punkten i deras marknadsaktiviteter. De flesta företag kan emellertid inte känna igen besökare på sina onlinemediumplattformar. Vårt uppdrag är att ge insikt i kvalitativa ledningar från digitala kanaler och stora data. "Sa Raymond Muilwijk, CTO på Qeado. "Med Qeado analyserar vi inte bara trafiken på en webbplats, utan även på sociala medier. Vi följer besökarna för att spåra dem tillbaka till ett företag som sedan presenteras som en fullvärdig ledare, redo att kontakta oss. "Muilwijk fortsätter.

Unikt för Qeado är att det kan känna igen besökare på webbplatser såväl som människor på sociala medier. Vår kund intelligens programvara kan inte bara känna igen ett stort antal företag i Nederländerna, men också från Europa. Dessutom kan denna marknadsföringsteknik enkelt utökas med appar som nyhetssystem och CRM. Andra funktioner i Qeado är:

* Håller interaktioner på din webbplats.
Fyll i formulär, klicka på en e-postadress eller liknande knapp. Qeado kartlägger allt ut.

* Samla in alla dina data i ett digitalt marknadsföringscentrum.
Vare sig någon besöker din webbplats, gillar en facebook-post eller klickar på en länk i ett nyhetsbrev, är det allt relevant. Qeado genererar en 360 graders kundvy med all information.

* Scoring leder.
Med det ledande scoringverktyget kan du enkelt filtrera ut intressanta företag och få de viktigaste ledarna att sticka ut.

* Överför blydata till ett CRM-system.
Ledningarna som genereras av Qeado kan automatiskt matas in i ett CRM-system.

* Data lagrad i EU och överensstämmer med lagen om integritet.
All data lagras i Europeiska unionen. Qeado kan upprättas på ett sådant sätt att det överensstämmer med den allmänna databeskrivningsförordningen som kommer att träda i kraft 2018 i alla EU-länder.

Qeado finns som en molnapplikation i tre olika versioner; Basic, Professional och Enterprise, där Enterprise Edition kan känna igen upp till 5000 företag per månad och kan följa upp till 10 webbplatser. För byråer finns också ett agentur- och vitlabelpaket. Tjänsten är fri att försöka i 30 dagar.

Om Qeado
Qeado är online kund intelligens programvara för B2B marknadsförare. Qeado grundades som en idé inom Internet-programvaruföretaget Trinoco, 2016 och erbjuder företag möjlighet att få insikt om varje dag om potentiella ledningar på sina digitala marknadsföringskanaler. Qeado använder ett team av erfarna utvecklare för att ytterligare expandera produkten och matcha önskningarna från marknaden. Besök webbplatsen för mer information: https://www.qeado.com/

Top