sv.onlinewebcreations.com

Efter en snabb utveckling i Belgien, Frankrike och Spanien stärkte Qualifio sin närvaro på den holländska marknaden. Tack vare ett partnerskap med den kommersiella byrån Aexus sedan juli 2015 och utnämningen av Melvin Guijt som Account Manager, attraherar interaktions- och kvalifikationsplattformen nya prestigefyllda kunder och räknar för närvarande över 500 användare.

Viktiga medier som Sanoma-SBS, RTL och NPO (BNN-VARA, EO och 3FM) använder nu även Qualifio. Precis som AD.nl och QMusic som tidigare använde Qualifio-plattformen genom sitt belgiska moderbolag, De Persgroep. Totalt har Qualifio nu över 500 användare som är anslutna till plattformen.

Djurre Fierstra, nätkoordinator hos BNN-VARA: "Med Qualifio kan vi på BNN-VARA starta onlinekampanjer för våra medlemmar som vi inte trodde var möjligt tidigare. Tack vare den lätta användningen kan vi oroa oss för innehållet i åtgärden snarare än tekniken. "

Men Qualifio övervinner inte bara marknaden från media. Det belgiska företaget skördar också framgång med varumärken från olika sektorer (detaljhandel, underhållning, bank). Till exempel använder Coop Supermarkets och Pathé nu även Qualifio.

Med Qualifio vill företagen underhålla, ansluta och kvalificera sina digitala samhällen för att bättre definiera sina målgrupper.

Om Qualifio:
Qualifio är den mest flexibla och kraftfulla plattformen för media, varumärken och byråer som vill skapa och publicera interaktivt och viralt innehåll på sina webbplatser, mobila applikationer och sociala nätverk. Tack vare virala frågesporter, enkäter, tester och andra innovativa format kan du expandera din digitala publik, lära känna och engagera dig bättre.

Top