sv.onlinewebcreations.com

Den snabbväxande e-handelsbyrån Jaagers från Nijmegen och Amsterdam har tilldelats Finansieele Dagblad den prestigefyllda FD Gazelle-titeln. E-handelspartiet går automatiskt i tävlingen för att vinna en Golden Gazelle för östra regionen den 15 november.

Varje år tilldelar Financieele Dagblad FD Gazelles till de snabbast växande företagen i Nederländerna. Jägare uppvisade en omsättningsökning på över 20% i tre år och har visat sig vara ett ekonomiskt hälsosamt företag. Det här är villkoren för att kvalificera sig till FD Gazelle-titeln.

Innovation Award
Jägare expanderade i år med en andra plats i Amsterdam. Den e-handelsspecialist som ursprungligen bor i Nijmegen bygger lösningar på mjukvaruplattformen Magento. Företaget består av ett stort antal multidisciplinerade scrum-team som arbetar för kunder som Douwe Egberts, Dorel Juvenile (MaxiCosi / Quinny), Evangelical Broadcasting och Nedac Sorbo. I maj i år fick Jaagers också Magento Innovation Award för affärs-lösningen som den utvecklade för Douwe Egberts.

Stolt av lag
"Vi är väldigt stolta över att vi är bland de snabbast växande företagen i Nederländerna", säger en glad överraskad Robin van den Bosch, kommersiell chef för Jaagers. "Vi är tacksamma för framgången för vårt stora team och det fantastiska samarbetet med våra partners. Vi fortsätter denna uppåtgående trend i år. Vi är upptagna med nya innovativa lösningar. "

I november beviljar FD nio övergripande utmärkelser per region (nord, öst, syd, väst). I små, medelstora och stora företagsklasser tilldelas utmärkelserna Guld, Silver och Brons. Presentationen för Regio Oost äger rum den 15 november 2016 i Deventer.

Top