sv.onlinewebcreations.com

Muziektheater Amsterdam valde det tvärvetenskapliga designbyrån Fabrique på grund av sin tydliga vision och strategi. Matthijs Klinkert, avdelningschef Fabrique: "Muziektheater Amsterdam är en speciell teater där produktioner kommer från koncept till show och där det bästa av dans och opera från hela världen kan ses. Den rikedom av visuella former i kombination med den nyutvecklade husstil reklambyrån Koeweiden Postma var utgångspunkten för att vi skulle skapa en webbplats. "
Webbplatsen erbjuder många möjligheter till visuell information som filmtrailers och fotomaterial. Den mörka färgen på hemsidan ger besökaren in i teatermiljöer. Logotypen är införlivad på hemsidan med ljuspunkter som hänvisar till taket i rummet av konstnären Peter Struycken. "Utan mycket klickning kan du beställa en biljett direkt online. Det är en stor skillnad med den tidigare webbplatsen som bokstavligen kommer från förra seklet ", säger Sandra Eikelenboom, marknadschef för nederländsk nationalbollett. För de inhemska bolagen Het Nationale Ballet och De Nederlandse Opera är förbindelser med allmänheten och biljettförsäljningen de viktigaste pelarna på webbplatsen.

Fabrique är ett multidisciplinärt företag med säte i Delft och Amsterdam, som under de senaste femton åren har utvecklats till en ledande agentur för varumärken, design och interaktiva medier. 85 entusiastiska artister, ingenjörer och berättare arbetar med glädje och passion för olika uppdrag för konsumentmärken, serviceföretag, regeringen, utbildning, underhållningsindustrin och kulturinstitutionerna.

För hela 2010-2011 säsongöversikt, besök www.muziektheater.nl

Top