sv.onlinewebcreations.com

Amsterdam - 13 augusti 2018 - RTB House, världsomspännande leverantör av toppmodern teknik för toppannonsörer, har utnämnts till vinnaren av Silver Stevie® Award för årets mest innovativa företag - i kategorin för företag med upp till 2 500 anställda. Detta hände under femtonde upplagan av den årliga International Business Awards®.

International Business Awards (IBA) är världens viktigaste affärspriser. Varje individ och varje organisation - var som helst i världen, både i den offentliga och privata sektorn, med och utan vinst, stor och liten - får lämna in nomineringar. IBA mottog anmälningar från 74 länder i år.
Vinnarna av Stevie Awards bestämdes utifrån de genomsnittliga poängerna på mer än 270 chefer från hela världen, som deltog i tolv olika juries.

En av juryns medlemmar i Stevie Awards sa: "RTB House fokuserar tydligt på framtida data och algoritm-driven marknadsföringsteknik, som representerar nästa steg för målinriktad kundmarknadsföring. Neurala nätverk och djupa inlärningsarkitekturer är den nya standarden när det gäller att förstå konsumentdata och har hjälpt till att utnyttja nya möjligheter. Självlärande algoritmer blir allt viktigare inom ett stort antal industrier och RTB House är en innovatör inom detta område. Den teknik som organisationen arbetar på har potential att bli en av de mest inflytelserika utvecklingen i framtiden när det gäller marknadsföring och konsumentutkik. "

"På RTB House är vårt främsta mål att kontinuerligt öka våra lösningar till en högre nivå", säger Daniel Surmacz, COO i RTB House. "Vi är därför mycket nöjda med att vi är erkända som ett av de mest innovativa företagen. Vi kunde aldrig ha uppnått detta utan vår unika, helt baserad på djupt lärande teknik och tillfredsställelse hos våra kunder. "

###

Om Stevie® Awards
Det finns sju olika typer av Stevie Awards: Asia-Pacific Stevie Awards, Tysk Stevie Awards, American Stevie Awards, International Business Awards®, Stevie Awards for Women in Business, Stevie Awards för Great Employers och Stevie Awards för Försäljning & Kundtjänst. Över hela världen registrerar mer än 10 000 organisationer sig för Stevie Awards varje år. Stevies hedrar organisationer och anställda i alla former och storlekar och är ett erkännande av extraordinära prestationer. För mer information om Stevie Awards, besök www.StevieAwards.com.

Om RTB House
RTB House är en global leverantör av state-of-the-art retargeting teknik för toppannonsörer. Med sin patenterade, djupinlärningsalgoritmdrivna reklamköpsmotor hjälper RTB House annonsörer att sälja mer och nå sina mål på kort, medellång och lång sikt.
RTB House grundades 2012 och driver mer än tusen kampanjer för företag på mer än fyrtio olika marknader i Europa, Latinamerika, Asien-Stillahavsområdet, Mellanöstern och Afrika. Företaget består nu av mer än 200 anställda och växer. För mer information, gå till www.rtbhouse.com.

Top