sv.onlinewebcreations.com

ANP, DataWireSport och Mobillion kommer också att slå det kommande europeiska fotbollsmästerskapet i Portugal genom att kombinera ord, ljud och bild. Tjänsterna kan köpas av mediepartner, under eget namn eller vitmärkta.

Den tillfälliga bildandet mellan ANP, DataWireSport, som är leverantör av sportresultat, och Mobillion, producent och operatör av interaktiva telefontjänster, måste se till att det europeiska fotbollsmästerskapet även kan erbjudas konsumenten mobilt, säger de i ett gemensamt uttalande.
För detta ändamål har de tre parterna definierat ett omfattande paket av europeiska tjänster, som görs tillgängliga via (kombinationer av) SMS, MMS, WAP, interaktivt röstsvar och internet. Tjänsterna kan erbjudas konsumenten för marknadsföring av intresserade (media) parter med hjälp av media som är tillgängliga för dem.
För externa parter är EURO 2004 enligt bildandet händelsen att få erfarenhet av olika former av mobilfotbollnyheter. ANP, DataWireSport och Mobillion har uttryckt avsikt att tillhandahålla liknande tjänster från de andra stora idrottsevenemangen sommaren 2004, såsom Tour de France, Wimbledon och de olympiska spelen i Aten. Tjänsten EURO 2004 startar den 10 juni.

Top