sv.onlinewebcreations.com

Tele2 väljer MediaCom efter en media recension för sin offline verksamhet. Cilesta van Doorn, VD för marknadsföring, Brand Communication på Tele2, om valet för MediaCom: "I två år har Tele2 förvandlat marknaden för mobiltelefoni upp och ner genom att erbjuda 4G scams överallt till ett löjligt lågt pris. Vi har också varit anmärkningsvärt framgångsrika i vår mediestrategi. Men vi är super ambitiösa att gå ännu längre så att alla kan leva ett sorglöst, kopplat liv. MediaCom förstår fullständigt vårt DNA och är, som ingen annan, kan hjälpa oss att realisera våra ambitioner. "

Platsen övervakades av 3MO ledd av Ivonne Boumeester.

Maiko Valentijn, VD för MediaCom: "Tele2 har en enorm tillväxtambition och har under de senaste åren byggt hårt på en unik positionering. Vi ser fram emot att bidra till denna tillväxtambition och hur vi bäst kan översätta detta till en välgrundad mediestrategi. "

MediaCom har tidigare segrat nya affärsmetoder på kunder som IKEA, Richemont och GROHE. I fjol behöll MediaCom mediekonton för PON, AKZO Nobel och H & M efter en omfattande granskning.

Om MediaCom
MediaCom anser att allt är kopplat till varandra. Och att mediebyråer måste tänka och arbeta på ett helt nytt sätt. Så annorlunda att vi inte längre kallar oss en mediebyrå. Vi kallar oss Content + Connections Agency. Det är sättet att sammanfatta att vi har en unik syn på planering och inköp av betalat, ägt och tjänade medier. För våra kunder betyder det inte bara de enskilda komponenterna, men hela systemet med innehåll och anslutningar är optimerade.

MediaCom är en del av WPP, världens största marknadsföringskommunikationsgrupp och en del av GroupM, WPP: s medieköpsorganisation.

Mer information om MediaCom finns på www.mediacom.nl

Top