sv.onlinewebcreations.com

Oldenzaal - 24 februari 2011
Denda Games (www.denda.com) och Toronto-baserade Vast Studios tecknade ett exklusivt partnerskapsavtal för Benelux-detaljhandelskanalen i januari i år. Med utgåvan av "Nightfall Mysteries: Asyl Conspiracy" idag släpps den första delen av den mycket framgångsrika serien Nightfall Mysteries.

Detta mörka och omfattande äventyr ger spelaren många timmars speltid, ett stort antal dolda föremål att hitta och ett stort antal pussel och minispel som säkerställer att spelaren fortsätter att spela för att avslöja Ashburg-stiftelsens hemligheter. medföra. Nightfall Mysteries: Asylum Conspiracy plockar upp från början och tar alla som har börjat, till den spännande avslutningen.

Om Denda Games:

Denda Games är utgivare av ett brett utbud av mjukvaruprodukter till konsumenter och fokuserar främst på publicering av casual games och spel för Nintendo DS i Benelux detaljhandelskanal. Företaget grundades 1993 av Jacques Neuvel. När antalet onlineförsäljningar av casual games fortsatte att växa i slutet av 2007 var Denda Games ett av de första företagen att upptäcka en potentiell framgång för att sälja dessa casualspel i detaljhandelskanalen. I januari 2011 växte utbudet av vardagliga spel i Denda-serien till mer än 150 titlar. Företaget strävar efter att få ett nytt spel på marknaden varje vecka.

Top