sv.onlinewebcreations.com

Utrecht, 14 april 2014 - IGEL Technology, en av världens ledande leverantörer av tunna klienter, har utsett Michael Voorham (36) som systemingenjör. Voorham, från IT-leverantören Centric, har nästan arton års erfarenhet inom IT-sektorn, fått sig i olika positioner. I sin nya roll är han ansvarig för all teknisk förhandling, utbildning och konsultverksamhet och för de pågående tjänsterna till befintliga och potentiella kunder.

Voorham startade sin karriär 1996 som Field Service Engineer hos Getronics Services. 1998 bytte han till Centric, där han successivt var en supportingenjör, systemspecialist och teknisk konsult. I den senare funktionen handlade Voorham om design och implementering av SBC- och VDI-miljöer baserade på Citrix och Microsoft-produkter. Han var också ansvarig för arbetsplatshantering baserat på AppSense DesktopNow och RES Workspace Manager och applikationsvirtualisering baserad på Microsoft App-V. Dessa genomföranden gjordes ofta inom projekt om "det nya sättet att arbeta". I mars 2014 gick han till IGEL Technology.

Gott om möjligheter
"Jag valde IGEL Technology för att jag ser stora möjligheter för företaget", säger Voorham. "I Nederländerna är IGEL fortfarande en ganska liten spelare med två tungvikter som direkta konkurrenter: Dell och HP. Det är mitt jobb att låta kunderna välja IGEL genom att stödja dem i pre-sales-fasen på ett sådant sätt att de upplever var vi är särpräglade i förhållande till dessa konkurrenter och blir övertygade om USPs av våra produkter. Det är utmaningen för mig. "

Enligt Voorham är IGEL Technology särskilt särskiljande på grund av programvaran som den levererar med sina tunna klienter. "Den här mjukvaran kännetecknas av användarvänlighet och förmåga att hantera klienterna helt fjärran. Styrkan hos IGEL är därför i mjukvaran, inte i skåpet. Vi måste lägga fram det här framåt. Vi har nu nästan tio procent av den nederländska marknaden. Nittio procent är fortfarande med tävlingen. Kort sagt, det finns en värld för oss att vinna. Genom att visa kunden där vi kännetecknar och vilka fördelar våra produkter erbjuder honom kan jag bidra till att öka vår marknadsandel. Jag ser gott om möjligheter där. "

Om IGEL Technology
IGEL Technology är en av världens största tillverkare av hårdvara och mjukvara för tunn klient och är marknadsledande i Tyskland. IGEL utvecklar, tillverkar och marknadsför Linux och Microsoft Windows-baserade terminaler i olika versioner, inklusive konventionella skrivbordsbaserade tunna klienter och tunna klienter integrerade i LCD-skärmar. IGEL tillhandahåller även programvara för att ge äldre datorer och tunna klienter säker tillgång till centraliserade IT-infrastrukturer och virtuella skrivbord.

IGEL Technology är en del av den globala Melchers Group och medlem i BITKOM. Förutom huvudkontoret i Bremen (Tyskland) och en FoU-avdelning i Augsburg (Tyskland) är IGEL representerat genom ett dotterbolag i Storbritannien och kontor i Hong Kong, Singapore, Shanghai och Beijing. IGEL är också verksamt genom partnerorganisationer, distributörer och auktoriserade IGEL Partners (AIP) i USA och mer än 50 andra länder.

Mer information finns på http://www.igel.com/en/

Top