sv.onlinewebcreations.com

Vilken Ajax och PSV lyckades redan i fotboll, Roy Ishak är redo som tränare: att vara Nederländernas primus 4x i rad. Torsdagen den 7 december var tränaren från Almere redan på högsta ställningen, denna gång i konferenscentret Seats2meet i Utrecht. Det var där den fjädersta jämförelsessidan anordnade den prestigefyllda prisutdelningen för den bästa utbildaren i Nederländerna 2017.

Roy Ishak kapade toppklassen i kategorin Internet & Media. Med en genomsnittlig poäng på 9, 6, gjorde han ännu högre än i sina tidigare segrar. Roy hör också till toppen av Nederländerna i andra kategorier. Han uppnådde också en topp 5-position för kommunikation, marknadsföring, bästa tränare och bästa tränare totalt.

I år följde 401 deltagare sin copywriting kurs och SEO kurs, varav 161 gav poäng. Roy är skyldig i den utmärkta bedömningen av hans unika inställning. Han gör varje kurs till den konkreta situationen för eleverna, med exempel och övningar från hans dagliga övning. Som ett resultat är läroplanen omedelbart tillämplig, och studenter kan omedelbart förbättra sina resultat.

Springest är den största oberoende jämförelsessiten i Nederländerna för utbildning och utbildning. Webbplatsen samlar utbudet av mer än 5 200 utbildare som automatiskt deltar i årsstämman.

Några studentrecensioner:

"Det var många ögonbrynare på 2 dagar. Jag gick hem med många praktiska tips och ett leende på mitt ansikte. "

"Roy har gett oss en perfekt start, vi har redan fler registreringar än tidigare."

"Samspelet mellan tränare och elever är mycket trevligt. Inte ett ögonblick när min uppmärksamhet halkade. Top! "

Top