sv.onlinewebcreations.com

BrandDeli introducerar ett nytt förslag där videoutbredningen realiseras över flera plattformar: Multimedia Video Range-paket. Utbyggnaden på BrandDeli TV-kanalerna i dessa paket kombineras med Online Video-meddelanden inom BrandDelis nätverksnätverk och på den sociala nyhetsplattformen Twitter.

Kampanjen börjar med utplacering på TV-kanalerna och en Twitter Första uppfattning: Det här är en 24-timmars videoöverföring och det perfekta räckviddet för en kampanj. För ytterligare täckning och optimering av kontakterna, utökas kampanjen med hjälp av Online Video och de mindre TV-kanalerna i våra Ljuspaket.

Robbert Beerens, chef för marknadsföringsstrategi och verksamhet BrandDeli: "Denna produkt är idealisk för nya annonsörer, men också för introduktion av nya produkter och propositioner. Användningen av First View är ett bra verktyg för att skapa nyhetsvärde via Twitter. Tack vare multimedieåtagandet med attraktiva prissättning kan ett högt kampanjintervall effektivt realiseras. Produkten passar också perfekt med vår strategi där ett intressant förslag kan skapas genom att kombinera varumärken och plattformar. "

Top