sv.onlinewebcreations.com

Albert Heijn kommer under Allerhands banner med en veckovis handkorg som innehåller alla anpassade meddelanden för tre måltider. Detta är slaget med HelloFresh. Från och med nu levereras alla ytterligare meddelanden kostnadsfritt.

Meddelandet verkar vara ett slag mot HelloFresh, vilket gjorde det bra på den nederländska marknaden. Och nu levererar ytterligare budskap gratis med lådan, verkar Albert Heijn släppa ut ett "leveranskrig".

Det verkar också vara ett direkt svar på Picnicwebbplatsen, som vill leverera gratis dagligvaruhandel i Amersfoort nästa månad. Lådan finns i en 2- och 4-personig variant och kostar 35 respektive 49 euro. Albert Heijn levererar inte gratis utan lådan.

Enligt Rutger Anema, chefredaktör för Allerhande, har de arbetat med att utveckla måltiderna i ett halvt år. "Sedan spelade vi för första gången tanken att matkorgen också skulle vara något för Albert Heijn", säger han till De Telegraaf.

En mängd olika recept är Albert Heijns tidningsblad med alla slags recept, som också kan erhållas som en app. Varje månad rinner cirka 2, 2 miljoner Allerhande ut ur tryckeriet. Varje dag besöker i genomsnitt 100 000 besökare ett recept i databasen online recept med över 14 000 recept.

För tillfället kommer lådan endast att erbjudas online och inte i de mer än 800 Albert Heijn-butikerna i Nederländerna. För att förse lådan med recept, arbetar fem kockar hela tiden för att utveckla recept.

Top