sv.onlinewebcreations.com

I design och byggande av serverrum och datacenter tillämpar ICTroom ett brett utbud av energibesparande konstruktioner och tekniker, beroende på situationen, vilket i slutändan bidrar till en minskning av koldioxidutsläppen. Roadhow stöds av BMW, Dell, Evoswitch, The Green Fan och Ekonomiministeriet.

"Antartic Expeditionen är ett speciellt initiativ. Genom att tillåta och uppleva den enda orörda naturen i världen kommer organisationer att inse att konkreta åtgärder måste vidtas för hållbarhet inom sina organisationer. Vi ser att denna medvetenhet behövs inom vår sektor och vi vill bidra till detta med våra energieffektiva datacenter, säger Chris Galenkamp, ​​VD ICTroom.

Om Antartic Expedition och Bolster
I samarbete med den amerikanska organisationen "2041" av Sir Robert Swan, Polar explorer, äventyrare och mästare för bevarande av Antarktis, organiserar Bolster en expedition till Antarktis 2011. Ombord på ett speciellt expeditionsskepp upplever deltagarna denna speciella miljö där Bolster tillsammans med Robert Swan ger ett intensivt och unikt ledarskapsprogram. Fyrtio holländska ledare deltar i detta program som förberedelse för Antarktisxpeditionen och att ta konkreta steg i hållbarhet inom sina organisationer.
www.teambolster.com

Om ICTroom
ICTroom är ett av de snabbast växande teknologibolagen, vilket har visat sig inse extremt tillförlitliga och energieffektiva datalokaler. Företaget stöder organisationer i att designa, bygga och hantera sitt datacenter eller serverrum. ICTroom ger ett totalt koncept för Datacenter Facility Infrastructures som består av en unik kombination av rådgivning, produkter, projekt och tjänster. Tillsammans med erfarenheten och högkvalitativ teknisk kunskap utgör detta grunden för framgången med ICTroom. ICTroom är nu inblandat i mer än 75.000 m2 datacentre i Nederländerna och på andra håll under tiden. Kundbasen i ICTroom innehåller många stora holländska företag, banker, sjukhus och ministerier.

Top