sv.onlinewebcreations.com

I slutet av förra veckan hoppades Daan Weddepohl och hans lag att höja tre ton med crowdfunding. Målet har ökats två gånger under de senaste dagarna. Räknaren går nu till de två miljoner euro.

En liten åttahundra intresserade människor visar sin entusiasm för tjänsten Peerby stuff genom att dra plånboken. Hälften av dem lånar Peerby några hundra till sex procent intresse. Dussintals låntagare fångar åtta procent av de tusentals de lånar i form av ett konvertibelt lån. Det berättigar senare till aktier.

Peerbys nuvarande crowdfunding-kampanj på Oneplanetcrowd kommer ofta att citeras som ett exempel på "hur det kan göras". Företaget sökte tillväxt bland sina användare och fans och uppnådde de önskade tre tonerna inom 48 timmar. Eftersom det var snabbare än väntat, gick målet till 1, 5 miljoner euro. Det realiserades i morse, medan kampanjen löper i 56 dagar.

Peerby säger att Emerce via e-post: "För att ge de människor som vill investera en sista chans, och för att vi vill åka till tio städer i Nordamerika har vi ökat det maximala beloppet till två miljoner euro. Det här är verkligen den övre gränsen efter det, inga fler investeringar. "

Varje gång investeringsmålen uppnåddes, blev nästa högre mål "aktiverat". Med en och en halv miljon euro av investerarnas åtaganden aktiverades "America" ​​-målet. I morse kom America + in på bilden.

Direktör Daan Weddepohl: "För att förverkliga vår tillväxtambition, efter en framgångsrik Amsterdam-pilot, vill vi utöka vår hållbara affärsmodell först till resten av Nederländerna, Storbritannien och USA. Vi börjar varje gång i huvudstäderna i ett land och sedan gå med i större städer. "

Pengar tjänar företaget med den nya låntjänsten Peerby Go. Dessutom lånar grannar inte varandra, men hyr ut dem. Hyresgäst och hyresvärd får också lite mer säkerhet. Peerby Go är verksamt i Amsterdam, Utrecht och Rotterdam.

Top