sv.onlinewebcreations.com

Hoofddorp, 20 februari 2014 - OKI Systems, en ledande specialist inom innovativa utskriftslösningar, introducerar ett nytt PartnerNet som ersätter den nuvarande Passion & Performance-miljön. Denna väldigt förbättrade portal ger OKI-kanalpartners lätt tillgång till en mängd (personlig) information och verktyg för att stödja sina försäljnings- och marknadsaktiviteter. Med detta möter skrivarspecialisten de önskemål som finns i kanalen.

På spaden
Den gamla Passion & Performance-miljön har helt gått upp. Vi valde en helt ny uppsättning med tydliga menyer där den (alltid aktuella) informationen om priser, produkter och kampanjer presenteras på ett attraktivt sätt. PartnerNet ger till exempel direkt inblick i realiserade försäljningsresultat och relaterade bonusbelopp och övriga förmåner. Dessutom tillhandahåller portalen omfattande möjligheter till marknadsföringsstöd. Speciellt de tillgängliga utskick-, banner- och reklammallarna är iögonfallande. Och till sist erbjuder det nya PartnerNet möjligheten att begära online demomachines eller att beställa utskriftsprover.

entusiast
Carlo van IJsselmuide, chef för OfficeDeals.nl, en av OKI-partnerna som har testat med PartnerNet, är entusiastisk över den nya portalen. "Störst plus är att allt är nu i en översikt: åtgärder, priser, specifikationer, återbetalningsformulär, du heter det. Det sparar oss mycket tid och ansträngning: vi behöver inte längre samla information från olika källor. Också användbart är att ladda ner text och bildmaterial i PDF-format med hjälp av flygplansmodulen i portalen och klistra in den i vår egen nyhetsbrevsmall, till exempel för en specifik åtgärd. Vi kan därefter justera motsvarande priser och specifikationer efter eget gottfinnande. "

differentiering
"PartnerNet är tillgängligt för alla våra återförsäljare", säger Erwin Bader, Country Manager Netherlands på OKI Systems. "Den information som en återförsäljare kan konsultera via portalen är skräddarsydd för hans profil. Beroende på sin status kan han antingen se en begränsad del av miljön eller hela miljön. Genom att differentiera på detta sätt kan vi erbjuda extra fördel till våra mest lojala återförsäljare. "

Den nya PartnerNet kan nås här: www.okipartnernet.nl
Om OKI SYSTEMS
OKI Systems är en ledande specialist i högkvalitativa utskriftslösningar, i färg, mono och matris. Företaget är verksamt över hela världen och har försäljnings- och marknadsföringsplatser i 120 länder. Företaget är ett etablerat värde som ett av Europas ledande skrivarmärken, både när det gäller värde och levererade enheter. OKIs prisbelönta produktsortiment omfattar sex olika segment: färg- och svartvita skrivare, multifunktionsenheter, kombinerar utskrifts-, kopia-, scannings- och faxfunktioner samt seriella Dot Matrix-skrivare, faxmaskiner och dedikerade försäljningsställen och produktionsskrivare. OKI Europe grundades 1990. Idag sysselsätter företaget cirka 1100 personer på 21 produktionsställen och försäljningskontor och är representerat i 60 länder i hela EMEA-regionen. Mer information på: www.oki.nl

Top