sv.onlinewebcreations.com

Amsterdam, 15 februari 2017 - Nu när datakryptering används i allt högre grad för att skydda känsliga applikationer och information, presenterar Gemalto, världsledande inom digital säkerhet, två nya lösningar som erbjuder företag oöverträffad hastighet, prestanda och säkerhet vid kryptering av data i molnet, i appar och i företagsnätverk.

Den nya SafeNet Luna HSM 7 (Hardware Security Module) erbjuder en skalbar plattform för att utföra det högsta möjliga antalet krypteringsoperationer samtidigt. Detta inkluderar kryptering, dekryptering, autentisering och digitala signaturer, samtidigt som du tillhandahåller fullständigt, bedrägeribekämpat skydd för kryptografiska nycklar. De nya möjligheterna tillåter företag att stödja storskalig kryptering och skydda ett ännu större antal krypteringsnycklar som säkerställer känslig information och applikationer i molnet och på platsen.

Gemalto presenterar också den nya 100 Gbps SafeNet High Speed ​​Encryptor som levererar oöverträffad prestanda. Denna lösning skyddar data och känslig kommunikation i stor skala i nätverk med stor kapacitet. Den nya SafeNet CN9100 High Speed ​​Encyptor, utvecklad av Gemalto och krypteringspartner Senetas, krypterar nätverkstrafik på Layer 2 för att skydda information överförd inom nätverk, mellan företag och i molnet (med hastigheter upp till 100 Gbps).

Under RSA Conference 2017 kommer dessa nya lösningar, som ingår i den omfattande portföljen av dataskyddslösningar från Gemalto, att presenteras.

"När företag i allt större utsträckning omger saker med tanke (IoT) och cloud-baserade applikationer, blir kraven för att hantera stora data också högre. Den strömlinjeformade hanteringen av datasäkerhetskontroll har blivit väsentlig för att skydda data som rör sig mellan företag, miljöer med flera moln, nätverk och enheter, säger Dirk Geeraerts, identitets- och dataskyddsexpert hos Gemalto. "Detta kräver att organisationer ska utföra mer kryptografiska operationer på samma eller kortare tid. För detta behöver de ett enkelt, skalbart sätt att säkra både "data i rörelse" och "data i vila". "

"Eftersom företag står inför utmaningen att säkra mer och mer data, är identiteter, transaktioner och anslutningspunkter, skalbar och smidig datakryptering avgörande", säger Garret Bekker, huvud säkerhetsanalytiker vid 451 Research. "Det är inte längre ett alternativ att skydda endast en del av ekosystemet, men säkerhet krävs under hela livscykeln av data, både i molnet, inom företaget och på alla platser i nätverket."

Ytterligare information

  • Den senaste SafeNet Luna HSM 7
  • Det senaste tillägget SafeNet High Speed ​​Encryptor
Top