sv.onlinewebcreations.com

Har du någonsin tänkt på att baka ett ägg på din motorhuv som Bassie och Adriaan? I de flesta fall är detta inte en framgång i praktiken, eftersom motorhuven inte är en idealisk stekpanna. Då inte att nämna en biff. Vi försökte detta oss själva i Las Vegas-området (utan framgång). Men hur gör du det här utan kol, gas och brännare? Rymdtekniken är inte alltid rocketscience.

Projektet - Photon Grill

Cirka 50% av befolkningen bor i ett urbana område utan en främre eller en bakgård. För att inte nämna BBQ-frizoner i parker. Detta ledde till tre innovativa entreprenörer till Photon Grill:

Detta är en bränslefri grill som levereras i en ryggsäck. Så du kan BBQ där du vill. Ryggsäcken väger tre kilo och för resten behöver du bara solsken. Det finns ingen risk för brand på grund av användningen av solenergi. För de tider då solen inte lyser, behöver du fortfarande lita på din traditionella BBQ - men i gott väder är BBQing mycket roligare.

Vilka är fördelarna och nackdelarna med Photon Grill?

Vilka är fördelarna med och nackdelarna med att använda en Photon Grill?

fördelar:

Inget bränsle behövs

Snabbare uppvärmd än en grill med kol

Laddning av mobila enheter

Hållbar och säker att använda

nackdelar:

Beroende på solen

Ingen unik BBQ smak för din mat

Dyrare vid köp

Han är inte där än!

Photon Grill är framtidsbryggan inom hållbarhetsområdet och kommer att konkurrera med traditionella BBQs, delvis på grund av sitt moderna utseende. Du pumpar det lätt och han är redo att grilla inom fem minuter. Undrar vad det här ser ut? Visa sedan följande gift.

Vad kostar det?

De som är snabba på det får tidig fågelrabatt via Kickstarter. Teamet bakom Photon Grill använder Kickstarter-plattformen för att få sin finansiering klar och nå publiken.

Endast ett fåtal hundra tidiga fågelpaket är tillgängliga via Kickstarter. Då kostar hela paketet € 399, - inklusive maträtt, pump, kokkärl, solglasögon och grilltang. Förhoppningsvis kommer priset att gå ner så snart efterfrågan på Photon Grill ökar.

Photon Grillen är inte exakt billig jämfört med de populära engångsbryggorna. Du kan börja spara för Photon Grill genom att jämföra din energi via PriceWise. När du gör det varje år kan du snabbt spara några hundra euro på årsbasis. Så du behöver aldrig baka ett ägg på din motorhuvud igen för att stjäla showen och vara hållbar! Ungdoms sentiment behöver inte sluta när du förbättrar ditt minne.

Genom denna video startar du ditt äventyr som en kulinarisk astronaut.

Top