sv.onlinewebcreations.com

LivingSocial gör en ny start, men utan LivingSocial. Holländsk ledning fortsätter de lokala marknadsföringsaktiviteterna under det nya namnet Gosharethis.nl. Den nya plattformen lanseras torsdagen den 12 april.

Gosharethis team består helt och hållet av tidigare anställda i LivingSocial och kommer främst att fokusera på lokal marknadsföring för Amsterdam, Rotterdam och Haag. Dessutom kan veckovisa nationella kampanjer ses på plattformen.

I februari höll den nederländska ledningen av LivingSocial att förhandlingsplatsen skulle dra sig tillbaka från den holländska marknaden. De 39 anställda behövde inte återvända. "Övergivandet av den holländska verksamheten av LivingSocial kom till oss en stor överraskning", säger handelschef Ties Roodhardt i ett pressmeddelande. "Precis när vi växte starkt, stod vi inför detta beslut från Amerika."

Gosharesthis tar över tio anställda från LivingSocial. Under tiden kunde de fortfarande förlita sig på den amerikanska moderbolagets finansiella uppgörelse.

Enligt Roodhardt erbjuder förvärvet "vår servicenivå mot entreprenören för att ytterligare öka". "Vi vill göra saker annorlunda", säger Roodhardt till Emerce. "På många av dessa webbplatser gör du en åtgärd och som entreprenör hör du ingenting längre."

Gosharethis servicepaket utökas därför med "tydliga rapporter" om framgången för en kampanj. Entreprenörer kommer inte bara att få insikt i den extra omsättning som realiseras efter kampanjen, men kommer också att få information om distributionsgraden via sociala medier och kundnöjdhet.

Gosharethis kommer förblir i Randstad för tillfället. "Jag utesluter inte att vi någonsin kommer att besöka andra städer, men vi har lärt oss att du inte kan göra det genom att sätta två kontoansvariga i en stad."

Den nya sajten startar en martkampanj nästa vecka. "Helt online", lovar Roodhardt.

Top