sv.onlinewebcreations.com

UTRECHT, 11 januari 2018 - I år distribueras de senaste utgåvorna av Telefoongids & Gouden Gids. Från och med 2019 kan alla telefonnummer till personer och företag endast hittas online på www.detelefoongids.nl. Utgivaren DTG har meddelat detta idag.

Efter nästan 140 år, kommer år 2018 det senaste papperet 45 regionala utgåvor av De Telefoongids & Gouden Gids att publiceras. Guiden fortsätter sedan digitalt, eftersom de flesta nederländska personer är online nuförtiden och därmed slå upp telefonnummer via internet.

alternativ
De sista telefoongidorna och Gouden Gids kan användas några år efter publiceringen, men kommer slutligen att förlora sin aktualitet. På www.detelefoongids.nl ändras behandlingar dagligen och information som adresser, rutter och öppettider läggs till. Det gör webbplatsen alltid uppdaterad och extra användbar. För alla som vill hjälpa personligen, återstår telefonnummer informationslinjen 1819.

Samarbete DTG och SeniorWeb

Inte alla, särskilt de äldre, är digitalt skickliga. För att stödja personer som ännu inte vet hur man söker upp ett telefonnummer för en person eller ett företag online, har DTG ingått ett partnerskap med SeniorWeb. På en särskild sida i SeniorWeb ges en förklaring om online-telefonnummer. Och överallt i landet kan folk gå till SeniorWebs klasslokaler för att bli hjälpt online (för en liten avgift) och lära sig att leta upp information på internet. Daniel de Levita, chef för SeniorWeb: "SeniorWeb har uppdrag att styra alla seniorer i det digitala samhället och ger gärna DTG och användarna av De Telefoongids & Gouden Gids via våra 425 klassplatser i landet med detta steg till digitalisering. "Människor som vill veta mer eller vill ha hjälp från en plats i grannskapet kan kontakta SeniorWeb på 030-2769965 eller se möjligheterna på www.seniorweb.nl/leercentra

Top