sv.onlinewebcreations.com

Antalet besök på webbplatsen stepstone.nl via mobila enheter har ökat med 30% jämfört med förra året. Det var anledningen till att företaget utvecklade en ny mobilapp för iOS- och Android-enheter. Antalet nedladdningar för den nya appen har ökat med 607% under den första veckan efter lanseringen.

Arbetssökande kan nu ansöka var som helst med molntjänsterna DropBox, Google Drive, Box eller OneDrive och skicka sitt CV till en potentiell arbetsgivare. Arbetsgivare får ett snabbare svar på sina lediga platser, och arbetssökande kan hitta sitt nya jobb snabbare och enklare än någonsin.

Användare kan omedelbart få ett meddelande på sin smartphone om en ny ledig tjänst publiceras online som är relevant för dem. Systemet informerar kandidater inom en timme efter den nya lediga jobben på StepStones hemsida. Appen ger användarna tillgång till alla lediga platser på StepStone-anställda kan se hundratals lediga platser var och när som helst.

Arbetssökande kan också dela en ledig tjänst via sociala medier eller använda kartfunktionen integrerad i appen för att söka efter platsen för den lediga jobben som de är intresserade av.

Jan Heiremans, landschef StepStone Netherlands: "För upptagna arbetssökande var det aldrig lättare att hitta det perfekta jobbet även när de är på väg. Vår nya StepStone-app använder molnteknik för att göra det enkelt för kandidater att skicka in sitt CV och ansöka om ett jobb, eller att dela de senaste lediga tjänsterna med vänner och familj via sociala medier. "

"Ökningen av mobiltrafik till StepStone-webbplatsen under de senaste 12 månaderna är en tydlig indikation på att användarna också vill söka jobb när de är på farten. Appen meddelar användare inom en timme när en relevant ledig tjänst publiceras. Detta hjälper jobbsökaren att alltid ha en början i sökandet efter ett drömjobb. "

Appen använder också StepMatch, StepStones moderna sökalgoritm, som analyserar hur arbetsgivare söker kandidater och ständigt förbättrar matchningen. På detta sätt kan arbetsgivare enkelt hitta de bästa kandidaterna.

Jan avslutar: "Appen ligger till grund för framtida mobila innovationer och stöds av ett specialiserat utvecklingsteam. Detta tillvägagångssätt utgör en viktig milstolpe i våra ansträngningar för att förbättra prestanda, flexibilitet och resultat för alla användare. "

Top