sv.onlinewebcreations.com

Amsterdam den 25 oktober 2017 - Zendesk omdefinierar kundrelationer med enkel, användarvänlig programvara för mer än 107 000 kunder över hela världen. I 10 år har Zendesk fokuserat på bättre koppling mellan företag och kunder. Idag tillkännager företaget en utbyggnad av sin portfölj av affärs- och maskininlärningsfunktionalitet i Talk Enterprise, Chat Enterprise och Answer Bot.

Zendesk erbjuder lösningar som hjälper kunderna att hantera kundrelationer snabbt och smidigt, vilket ger synliga förbättringar i kundtillfredsställelse. De nya lösningarna och självbetjäningen med hjälp av AI introducerades under Relate Live, där organisationer och experter utbyter erfarenheter och kunskaper om utvecklingen inom den komplexa världen av kundrelationer. De nya Zendesk-produkterna stöder redan olika kunder.

"I början av Box började vi med Zendesk och växte snabbt till 15 användare. Under de senaste 7 åren har vi vidareutvecklat, nya tjänstekanaler har lagts till och nu använder hundratals tjänsteanställda Zendesk, säger Tim Smith, Vice President i Box. "Vi fortsätter att arbeta med Zendesk om ambitiösa kundserviceinitiativ som kommer att dra nytta av de nya funktioner som har blivit tillkännagivna."

Ökande intresse för självbetjäning
Kundförväntningarna är högre än någonsin tidigare och definitionen av "bra service" har också förändrats drastiskt. Klienterna lägger allt mer värde för att lösa problem själva, som siffrorna visar. Från och med 2014 ser Zendesk ett ökande intresse för självbetjäning, där artiklar i kunskapsbasen som svarar på kundfrågor har blivit mer än 32 gånger så mycket. Denna trend har lett till en ökning av avancerade självbetjäningsalternativ inklusive AI-teknik som Answer Bot.

Zendesk fortsätter att investera i sina Talk and Chat-produkter som gör det möjligt för organisationer i varje skala att möta kundernas förväntningar om sömlöst stöd över kanaler. Det nya erbjudandet för Talk and Chat erbjuder kraftfulla verktyg och tjänster som organisationer måste vara flexibla och kommunicera med kunder snabbt genom varje kanal.

"Företag är under enormt press för att ge stöd på alla tänkbara sätt att stödja kundens tillväxt och behållning", säger Adrian McDermott, produktchef hos Zendesk. "Inte heller har de månader att integrera lösningar. Därför har Zendesk skapat en komplett lösning som ger omedelbara resultat och gör det möjligt för serviceanställda över hela världen att uppfylla förväntningarna hos den moderna kunden. "

390 procent avkastning
Enligt en studie genomförd av Forrester 2017 på Zendesks vägnar, fick Zendesks kunder 390 procent avkastning på sina ansökningar och betalade sig i genomsnitt i 2, 9 månader. Under tre år uppnåddes en kostnadsbesparing på 52 procent på licens- och förvaltningskostnader.
Zendesk erbjuder kraftfulla lösningar som är lätta att använda, implementera och skalbara. Detta gör det möjligt för organisationer att fokusera på det som betyder mest: deras kunder. Chat Enterprise, Talk Enterprise och Answer Bot säkerställer att teknik och människor alltid är kopplade till varandra så att samtal är sömlösa, tjänstemän är mer produktiva och information kan delas lättare inom organisationen.

Om Svar Bot
Svar Bot arbetar med kundserviceteam, är skalbar och använder maskininlärning för att svara på kundfrågor med innehåll från Zendesk Guide kunskapsbas. Svaret matchar kundens önskemål. Och om det finns några tvivel, justerar Answer Bot automatiskt servicepersonalen för att ge kunderna ett mänskligt svar.

Om Talk Enterprise
Zendesk Talk är callcenter-programvara integrerat i Zendesk Support-biljettsystem, så servicepersonal kan erbjuda mer personligt, produktivt telefonsupport på en omnichannel kundresa. Zendesk Talk Enterprise-planen ger växande team och call centers med verktyg och praktisk support som de behöver för att ge personlig hjälp. Talk har utvecklats på en GLL-arkitektur (Global Low Latency) för bättre tillförlitlighet och hög tillgänglighet.

Om Chat Enterprise
Zendesk Chat Enterprise hjälper företag att leverera en smidig kundupplevelse genom att tillhandahålla de verktyg som behövs för realtidsstöd på webbplatser, mobilappar och andra kanaler. Arbetsflödes- och hanteringsfunktionen för Chat Enterprise säkerställer att Zendesk-kunder kan använda livechatt. Samtidigt säkerställer funktionalitet som routing baserat på kompetens och roller och behörigheter att kunderna kan strategiskt distribuera och skala upp deras kundtjänst.


Om Zendesk
Zendesk utvecklar programvara för bättre kundrelationer. Det gör det möjligt för organisationer att bättre förstå sina kunder och därmed förbättra relationer och kontakter med dem. Över hela världen använder över 107 000 kunder i 160 länder och regioner Zendesk-produkterna. Företaget har sitt huvudkontor i San Francisco och har kontor i Europa, Asien, Australien och Sydamerika. Mer information finns på www.zendesk.nl.

Top