sv.onlinewebcreations.com

Standarden har ställts in för OpenSource ERP-paketet Odoo. Med varianten Odoo Blocks av Onestein har de finansiella och bokföringsfunktionerna placerats under ett förstoringsglas med hjälp av en COS 4400-granskning av Grant Thornton * och detta har framgångsrikt genomförts. Från och med nu kan företag slutligen på ett tillförlitligt sätt upprätthålla sina fullständiga konton i OpenSource-programvaran.

Detta gör Odoo Blocks av Onestein till det första certifierade OpenSource Accounting-paketet i Nederländerna. I paketet bedömdes Odoos viktigaste bokföringsfunktioner och specifika anpassningar av Onestein som ett totalt paket och alla funktioner passerade genom testet.

Den finansiella revisionsfilens (XAF) kapaciteter gör det enkelt att utbyta finansiell information med system som extern bokförare eller revisor. Det finns nu ingen anledning för revisorerna att använda sitt eget paket. Samma uppgifter kan också utföras direkt i Odoo Blocks.

Marcel van der Vight, PBBZ: "Vi använder nu Odoo (Blocks) med våra kunder med stor lätthet. Vi är övertygade om systemets möjligheter och kommer även att integrera dessa ytterligare i vår egen praxis . "

Onestein utvecklade Odoo Blocks-produkten ytterligare genom att lägga till lager, lagerhantering, e-handel och ett POS-system utöver den finansiella städningen av företaget.

Samer Nefawa, Onestein: "Med detta har vi lagt grunden för små och medelstora företag att enkelt och tillförlitligt ange ett ERP-paket med fullständig frihet som Open Source-programvaran erbjuder ."

Om Onestein: Grundades 2012, den första nederländska guldpartnern Odoo, med en liten 20 anställda, fokuserar på: ERP lätt att göra.


* Notera Grant Thorton (GT):

  • GT utfärdat en rapport den 7: e 2015 i enlighet med den holländska standarden 4400: "Order för att utföra överenskomna specifika aktiviteter avseende finansiell information". Rapporten innehåller faktiska fakta om resultaten av överenskomna aktiviteter med avseende på testning av ytterligare beskrivna ekonomiska funktioner hos Odoo 8 (upprättad av Onestein, Onestein Odoo Blocks - Accounting & CRM.)
  • Eftersom GT endast rapporterar fakta på grundval av det överenskomna specifika arbetet innebär det att GT inte har utfört en granskning och att ingen utvärderingsuppgift har gjorts på Odoo.
  • GT ansvarar inte för effekten av de ändringar som gjorts till Odoo efter det att det överenskomna specifika arbetet har utförts.
  • GT är inte ansvarig för ändringar i funktionen av Odoo-funktionalitet till följd av installation eller installation av Odoo på användarens plats.
Top