sv.onlinewebcreations.com

Ausnutria Hyproca erbjuder från Nederländerna - världens mjölkhjärta - den internationella marknaden ett brett utbud av mejeriprodukter, bland annat varumärket Kabrita: flaskmatning för spädbarn och småbarn baserade på getmjölk. Efter en kort kontorsorientering valdes Gold Uberconnected för att utveckla Kabritas internationella varumärkeskampanj. Inklusive översättning till bland annat butiksgolvet, offline media, digital och social. Den nya varumärkeskampanjen utvecklas för en global utrullning med befintliga och nya partners i länder som Sydostasien, Mellanöstern, Europa och USA.

Susan van Nuland, marknadschef för Ausnutria Hyproca: "I Nederländerna är andelen barnmat baserat på getmjölk inte så bra, men internationellt är Kabrita väl på väg. I Ryssland och Kina, till exempel, har vi redan en betydande marknadsandel och vi fortsätter att rulla ut Kabrita världen över i snabb takt. Konsekvent varumärkeskommunikation är avgörande. Med Gold Uberconnected har vi hittat en partner som inte bara kan utveckla en kraftfull varumärkeskampanj utan också översättningen till en digital och social första marknadsföringskommunikationsverktyg som våra lokala marknader kan använda. Den strategiska, kreativa och pragmatiska styrkan hos Goud Uberconnected appellerar verkligen till oss. "

Brian Hirman, Managing Partner Gold Uberconnected: "Det är inte så ofta att vi får möjlighet att utveckla en internationell varumärkeskampanj. Möjligheten att skapa det speciella varumärket Kabrita globalt med Ausnutria Hyproca, är något som vi tar itu med båda händerna. Det finns en fortfarande okänd - men fantastiskt vacker - historia bakom Kabrita, som vi tacksamt kommer att använda i vår konceptutveckling. "

Redaktionen

Populära Kategorier

Top