sv.onlinewebcreations.com

"Vi har redan fått mycket erfarenhet av webbshops och användningen av Internet. De nuvarande webbshopen uppfyller inte längre våra krav. Vi är redo för en professionell lösning som gör det möjligt för oss att optimalt betjäna våra olika kunder ", säger Ebert Koehorst, Commercial Director MDY Sports Nutrition. "Dessutom letade vi efter en lösning som vi effektivt kunde hantera avveckling av många transaktioner. Många onlineförsäljningar är roliga, men alla länkar i processen från betalning till leverans måste anpassas sömlöst. "

Ebert Koehorst fortsätter: "Vi har valt Eperium eftersom Eperium har visat sig ha den rätta lösningen och den kunskap som krävs för att förverkliga våra ambitiösa mål."

Eperium, grundat 1999, är en fullserviceleverantör. Det erbjuder tjänster och Internetlösningar för att förbättra och innovera affärsprocesser inom inköp och försäljning. Eperium är distributör, ASP och implementeringspartner till Intershop. Eperium stöder dussintals organisationer i deras framgångsrika e-affärsverksamhet, bland annat: Ahold, Auping, Finansdepartementet, Beaphar, Otto och Bertelsmann / ECI.

Top