sv.onlinewebcreations.com

i25 - ny hemisfärisk kamera med kompakta dimensioner
Den revolutionerande Q25M utgör grunden för en helt ny hemisfärisk kamera, som bara är hälften av den ursprungliga modellen. Den här nya inbyggda kameran är baserad på 5 megapixels hårdvaruplattform och har ett stort antal funktioner. "Vi är övertygade om att i25 kommer att vara väldigt populär hos våra kunder. Han erbjuder många av de funktioner som Q25 också är utrustad med, men är mycket mer attraktivt prissatt, säger Dr. Oliver Gabel, teknisk direktör för Mobotix. I25, som är lämplig för väggmontering, tack vare 180 ° bredbandsbilden, fångar ett komplett vägg-till-väggutrymme utan döda fläckar. Som med alla hemisfäriska kameror från Mobotix, äger Virtual PTZ direkt via i25-kameran med levande bilder och inspelningar. Det innebär att ingen extra dator eller programvara behövs. I25 finns med dag- eller nattsensor (färg eller svartvit lins) och erbjuder många tillämpningar i byggnader även under svåra ljusförhållanden.

MxMultiviewer - intuitiv videostyrningssoftware
Videohanteringsprogrammet MxMultiviewer är en helt ny utveckling för PC, Mac och Linux, med betoning på enkel och intuitiv drift. Fullskärmsvisning med ett enda musklick, stöd för flera bildskärmar och en tydlig bild av händelser och larm är bara några av de många fördelarna med den nya mjukvaran. I synnerhet sparar den automatiska konfigurationen av den omfattande MxMultiViewer mycket tid. Alla Mobotix-komponenter i ett nätverk upptäcks separat och förinitieras. På några minuter kan ett komplett nätverk med kameror och dörrkompakter beställas. Utan webbläsare, utan extra programvara och som vanligt hos Mobotix, även utan extra kostnad.

MxDisplay - server för byggautomatisering med pekskärm
MxDisplay är ett fast mottagningssystem för IP-videodörs intercom-systemet som är anmärkningsvärt intuitivt och enkelt att använda. Bara några få fingerspetsar räcker till att till exempel uppnå en överblick över kamerorna i byggnaden eller de senaste videobilden vid dörrintercomet eller för att skapa en ny åtkomsttransponder för en gäst. Oavsett vilken meny användaren har öppnat kan han byta till live-bild av dörrintercom-systemet med ett tryck på nyckelsymbolen och öppna dörren genom att trycka på ikonen lite längre. Om det behövs kan det säkras med en PIN-kod eller transponder. MxDisplay kan monteras platt på väggen och finns i både svart och vitt.
En annan fördel med MxDisplay är att mottagningssystemet även kan användas trådlöst och kan fungera som en basstation för andra skärmar i hemmet. Smartphones och datorer kan registreras på skärmen via nätverket eller inbyggt WLAN och sedan ge tillgång till alla funktioner på samma sätt. En ringsignal vid ytterdörren vidarebefordras sedan till smartphone eller arbetsplats. Med WLAN-accesspunktfunktionen erbjuder MxDisplay även dessa smartphones och datorer tillgång till internet, vilket gör ett extra WLAN-system hemma onödigt.

Upptäckt på ett tillförlitligt sätt på natten - M15D-Thermal och S15D-Thermal
Mobotix M15D och S15D-kamerorna är de enda i världen som erbjuder möjligheten att kombinera värmesensormoduler och optiska sensormoduler i en kamera. Värmesensorn känner igen rörelser, medan den optiska sensorn säkerställer korrekt identifiering av föremål. På så sätt möjliggör M15D- och S15D-kamerorna ett korrekt erkännande av rörelser under alla ljusförhållanden. Utlösaren av rörelsehändelser kontrolleras visuellt samtidigt. Fördelen med värmesensormoduler ligger i att de kan visualisera värmen som utstrålas av fordon eller personer. Som ett resultat kan rörelser upp till 400 meters avstånd från kameran identifieras, även i svagt ljus och väderförhållanden. Tack vare flexibla videokablar, hög väderbeständighet och kompakt storlek kan de två S15D värmesensormodulerna installeras på önskad plats, förutsatt att de ligger inom två meters avstånd till en S15D-basmodul. Dubbelkamerorna Mobotix M15D och S15D kommer standard med avancerad, intelligent programvara för igenkänning av rörelser, kallad MxActivitySensor. När MxActivitySensor aktiveras i en värmekamerare registrerar mjukvaran också rörelser i icke-upplysta områden, inte bara under dagen, men också under natten.

Top