sv.onlinewebcreations.com

Internetföretaget Netivity från Zwolle har utvecklat den första e-handelskiosken i Nederländerna för online-återförsäljaren Doc & Booff som en Universal Windows Platform (UWP) applikation. Detta gjordes i nära samarbete med och stöd från Microsoft Nederländerna.

Applikationen är gjord för användning på olika enheter, men speciellt med ett öga på butikskärmar. Användningen i detaljhandelns fysiska grenar erbjuder ytterligare möjligheter för en omnichannel-kundupplevelse. UWP-appen kan rullas ut via Microsoft Store.

Användarupplevelse
Enligt Netivity erbjuder UWP-appen en optimal användarupplevelse på pekskärmar eftersom den maximalt utnyttjar datorkraft och egenskaper hos en enhet. Till exempel, när du använder en webbläsare lösning, är detta mindre möjligt. Dessutom behöver UWP bara utveckla en app en gång som kan användas på alla typer av enheter.

Development Street
Utvecklingen av UWP-appar är i linje med utvecklingslinjen i Visual Studio som redan används vid Netivity för byggandet av e-handelsplattformar för de större online-återförsäljarna. Med erfarenheten av utvecklingen av denna första app har en ram byggts som andra återförsäljare kan dra nytta av; Byggandet av nya appar kommer nu att gå snabbare. Vid Netivity utbildades ett antal utvecklare av Microsoft för att arbeta med den nya koden.

Affärs
Enligt Microsoft är UWP: s kraft för företagsapplikationer ännu mer synlig: "Du ser att användningen av Microsoft-programvara i företagsklimatet växer snabbt. Användning av UWP-appar passar in i den utvecklingen. Den här appen visar att det finns många möjligheter på detta område, säger Caroline Phillips, chef för utvecklarerfarenhet i Microsoft Netherlands.

Veterinärpraxis
Doc & Booff är en webbshop för husdjursprodukter med mer än 400 veterinärmedicinska metoder. Den nuvarande plattformen utvecklades också av Netivity. UWP-appen använder den underliggande programvaruarkitekturen som länken till produktdatabaser som innehåller innehåll och prissättning. Enligt e-handelschef Feliks Stevens söker Doc & Booff alltid nya sätt att tjäna djurägare. Djurets välbefinnande är centralt här.

"I veterinärmedicinen kan appen användas för att titta direkt på den bästa produkten för djuret tillsammans med veterinären. Men folk kan också titta runt ett tag medan de väntar. Vi ska nu leda djurhälsocenteret De Limes i Utrecht-regionen för att se hur det fungerar i veterinärmedicinen, säger Stevens.

Windows 10 och 3D
Doc & Booff-appen är utformad så att den kan köras på alla Windows 10-enheter. Med hjälp av 3D-bilder utöver vanligt fotografi kan detta till och med vara en applikation i Hololens bredvid en in-enhet eller smartphone. Dessutom är skalbarheten hos appen obegränsad, med vilken den också kan användas på en 15 tums eller 150 tums pekdon.

Kontrollera även: www.netivity.nl/uwp-e-commerce-apps/

Top