sv.onlinewebcreations.com

Utrecht, 25 februari 2014 - Telindus, en oberoende specialist och leverantör inom tillgänglighet, anslutning och datacenterlösningar i kombination med hanterade tjänster och support för flera leverantörer, har förvärvat Cisco Master Cloud Builder-specialiseringen. Baserat på en omfattande process, inklusive organisationsövergripande uppnåelse av olika certifieringar och en intensiv granskning, har Cisco bekräftat Telindus specialistkunskaper och kompetens inom området för mycket komplexa (moln) infrastrukturer. Processen omfattar mer än Cisco-lösningarna ensamma. Den ständigt ökande integrationen av komponenter i datacentret kräver att man vid tilldelningen av masterspecialiseringen överväger kunskap om infrastruktur från slutet till slutet (moln). Förutom nätverksarbete omfattar detta lagring, säkerhet och virtualisering. Telindus är en av de sju organisationer världen över som har denna Cisco Master-specialisering.

Fred Gerritse, Direktör Partner Organisation & Commercial Segment på Cisco: "På vägen till molnet står kunder inför en stor stratifiering av ny, innovativ teknik som är direkt sammankopplad. Tänk på portaler för självbetjäning, orkestrering och automatiseringsprogram, konvergerade och virtualiserade datacenterstackar och högkvalitativa säkerhetsstandarder. Cisco känner igen denna komplexitet och tror därför på specialiserade partners som kontrollerar hela arkitekturen och kan bygga moln. Master Cloud Builder Specialization skyddar alla dessa aspekter och kräver att partners har rätt specialiseringar baserade på individuell teknik, marknadsdefinierande leverantörer, inklusive NetApp, EMC och VMware, en bred marknadserfarenhet (som testas av av referenser) och ett lämplighetsprov genom olika revisioner av kvalitetsprocesser och demonstrationer. Telindus har uppnått denna masters specialisering med stor glans. "

Donny Snellenberg, direktörsförsäljning och marknadsföring hos Telindus: "Denna specialisering är en bra bekräftelse på att vi har tagit rätt väg för sju år sedan. När vissa organisationer fortfarande fokuserar på att utöka sin kunskap och kompetens har vi redan byggt på detta under senare år. Under år 2014 kan vi inte längre särskilja separata silor i datacentret. Integreringen av de olika lagren, åtkomst, anslutning och datacenter säkerställer dock att IT-chefer och organisationer har end-to-end kompetens. Vår vision och serviceportfölj är helt i linje med denna alltmer komplicerade IT-miljö och krav. Med detta stöder vi våra kunder för att leverera mervärde och uppnå affärsmålen. Till exempel, genom en molnklar infrastruktur, ett privat moln eller ett hybrid moln. "

Top