sv.onlinewebcreations.com

Den holländska webbbyrån Apex går in i resebranschen. Det tar ett intresse för en kund från dem, online resebyrån milestravel.com. Parterna meddelade inte hur stor andelen är. I vilket fall som helst gäller det "en mer än betydande andel". Apex förväntar sig snart att ingå fler avtal.

MilesTravel är en resebyrå som specialiserar sig på skräddarsydda resor till Zimbabwe, Botswana, Namibia, Seychellerna och Sydafrika. Med tillägg av Anpassning är företaget lämpligt för Interet. Efter meddelandet att KLM-flygbiljetterna också kommer att auktioneras via Qxl.com har rädslan hos resebyråerna blivit uppåt igen: Direktförsäljning skulle göra dem överflödiga.

Förresten är MilesTravel inte en ren Internet-spelare: "I vår formel spelar Internet en viktig roll", säger Harco van Uden of MilesTravel. "Efter att de första kontakterna via Internet har ägt rum finns det nästan alltid ett personligt möte där den slutliga resan är bestämd. För att vidareutveckla vår formel behövde vi en stark partner som kunde hjälpa oss med det."

Apex ger konkreta uttryck för sin strategi "bygga interaktiva partnerskap", säger bolaget i ett pressmeddelande. "Vi arbetar för närvarande med att testa och förbereda ett antal internetkoncept med syfte att sätta dem på marknaden inom några månader, med en stark partner som redan har bevisat sig på sin marknad", säger Marc. van der Wielen från Apex. Byrån meddelar ännu inte vem dessa är.

Apex arbetar bland annat med Toshiba, Danka, Mars, Rabobank och UUNET.

Redaktionen

Populära Kategorier

Top