sv.onlinewebcreations.com

Amsterdam, 2 februari 2017 - Arista Network introducerar data ANALYZER (DANZ 2017) för alla R-serie universella blad- och ryggradsswitchar i företaget under första kvartalet. DANZ använder sig av Arista Extensible Operating System (EOS) och CloudVisions automations- och telemetrifunktioner för bättre inblick i säkerheten för molnapplikationer och arbetsflöden.

Djup nätverksinsikt och övervakning

DANZ-funktionen i Aristas EOS erbjuder in-band och outband-telemetri och paketinspelningsfunktioner som tidigare endast var försedda med särskild övervakningsutrustning. DANZ för Aristas R-serie gör nätverken djupt insiktsfull med "djupa elastiska buffertar", en Virtual Output Queue (VOQ) arkitektur och LANZ (Latency ANalyZer) microburst detection. Alla DANZ-plattformar stöder ett enhetligt TAP Aggregation GUI / API / CLI-hanteringsgränssnitt och integration med CloudVision för automation, provisioning och telemetri.

Sammanfattning funktionalitet

R-seriens DANZ-funktionalitet i kombination med Aristas öppna arkitektur utgör övervakningsplattformen tillförlitlig för storskaliga molnmiljöer med hastigheter på 25-100Gbps eller högre. Sammanfattningsvis möjliggör denna nya lösning företag, moln och tjänsteleverantörer att:

Analysera realtids arbetsflöden med CloudVision Telemetry Analytics

Gör virtuella arbetsflöden automatiska med Arista Network Tracers

Inkommande trafik kan selektivt kopieras via IP-tunnlar för att fånga avvikelser utan extra kostnad

Utför trafikanalyser i omkopplarna, för snabb upplösning av incidenter

Trafiken strömmar samman och skickar "förlustfri" till externt verktyg för djup filtrering och analys

DANZ för storskaliga molnmiljöer

Arista lägger till avancerade DANZ-funktioner genom innovationer i EOS, med hänsyn till behoven hos stora molnoperatörer, nämligen en överflödig bandbredd och densitet. Det unika sättet på vilket all in-band och utbandstrafik blir synlig utan förseningar gör det möjligt att övervaka säkerhetsapplikationer för storskaliga molnmiljöer.

Samma Arista R-serie, som används i produktionsomkopplings- och routingmiljöer, kan nu också användas för DANZ 2017-funktionaliteten och minskar därmed driftskostnader och komplexitet.

Arista R-serien

CloudVision i kombination med Aristos 7500R- och 7280R-serie erbjuder både integrationsinspektion i band och utomband, detaljerad inblick, skalbarhet, molnautomatisering, kontroll över alla ändringar och avancerad telemetri och analys. R-serien är en familj av fasta och modulära, icke-blockerade switchlösningar för datakommunikation med hastigheter från 1 till 115 Tbps och densiteter upp till 432 x 100 G portar och 1152 x 25 G portar. Dessa kapaciteter representerar en 12-36 gånger större densitet och 44-293 gånger större bandbredd än befintliga paketövervaknings- och analysplattformar.

"För säkerheten och tillgängligheten av molnätverk behövs en lösning som ger insikt i komplett arkitektur med allt högre hastigheter och större skalbarhet", säger Hugh Holbrook, vice vd för mjukvaruutveckling vid Arista Networks. "Därför erbjuder DANZ 2017 en arkitektur som är skalbar till tusentals åtkomstpunkter och hundratals terrabits av bandbredd."

På torsdagsmorgon den 23 februari arrangerar Arista Networks ett webbseminarium om DANZ.

Om Arista Networks

Arista Networks grundades för att tillhandahålla mjukvarustyrda molnverkslösningar för lagrings- och datormiljöer i stora datacenter. De prisbelönta Arista-plattformarna för Ethernet-nätverk på 10 till 100 gigabit per sekund återger flexibilitet, skalbarhet och tillförlitlighet. Arista Networks har redan levererat mer än 10 miljoner portar för cloud computing, baserat på det avancerade EOS-operativsystemet och CloudVision. Företaget är också medstifter av 25 / 50GbE konsortiet och är engagerad i öppna standarder. Produkterna från Arista Networks är tillgängliga via ett världsomspännande nätverk av distributörer, systemintegratörer och återförsäljare. Mer information finns på: http://www.arista.com

ARISTA, EOS, CloudVision och AlgoMatch är bland registrerade och oregistrerade varumärken som tillhör Arista Networks, Inc. Övriga nämnda företags- och produktnamn är varumärken som tillhör respektive ägare.

Top