sv.onlinewebcreations.com

AMSTERDAM, 20150106 - Zuidelijk Toneel presenterar Romeo & Julia i mars 2015. Denna kärleksklassiker av Shakespeare måste gå till regissören Lucas De Man om sin egen generation, tjugotalet och trettiotalet i dag. En generation som växte upp i total frihet, men är också fullt ansvarig för sin egen lycka.

Som en del av showen genomför Het Zuidelijk Toneel en rikstäckande undersökning de kommande månaderna, i samarbete med datasidan PARSHIP, Avans Hogeschool, BNN och forskningsbyrån Dynamic Concepts. The Great Love & Sex Research måste svara på de frågor som Lucas De Man har om sin generation:

"Vågar min generation fortfarande verkligen välja kärlek? Eller går vi bara för sex? Är kärlek och sex två olika saker? Min generation växte upp i gränslös frihet. Men är den friheten faktiskt befriande? För första gången är en generation helt ansvarig för sin egen lycka. Vad väljer du när allt är möjligt? Och hur vet du om du väljer "rätt" val? Bakom den noggrant konstruerade fasaden av lycka och framgång är ofta rädsla för att bli skadad eller lämnas ensam. Och ingenting är mer sårbart än att överge till verklig kärlek. "

forskning
Onlineforskningen utförs av Dynamic Concepts på uppdrag av Het Zuidelijk Toneel och distribueras tillsammans med teaterbolagets samarbetspartners: Parship, Avans Hogeschool och BNN. Resultaten kommer att presenteras i en särskild sändning av BNN och studenter från Kommunikations- och multimediaprogrammet vid Avans University of Applied Sciences kommer att göra en interaktiv karta över kärlek baserat på forskningsresultaten , som kommer att gå online på Alla hjärtans dag 2015.

Klubb av 30
Som en del av forskningen arrangerar Het Zuidelijk Toneel möten i teatrarna under de kommande månaderna med titeln Club of 30 . Under dessa mötes kvällar talar Lucas De Man till den nuvarande generationen människor i tjugoårsåldern och trettiotalet om temat kärlek och sex.

Lucas De Man
Regissören Lucas De Man (1982) är en av de nya generationen teatertillverkare. Föreställningarna av Lucas De Man står aldrig ensamma. I alla hans teaterarbete söker han efter sätt att initiera en social rörelse eller diskussion som passar temat för prestationen.
Med Romeo & Julia debuterar han i den stora salen. Han har satt sig som mål att locka en ny och yngre publik för att besöka teatern.

Om PARSHIP
Med ett framgångsförhållande på 38%, ett personlighetsprov och en webbplats med dating tips och råd, är PARSHIP matchmaker och datingsida för högre utbildade personer i Nederländerna. Följ oss på Twitter och Facebook.

Top