sv.onlinewebcreations.com

Amersfoort, 16 april 2018 - LVB har sju nya talanger kopplade till det. Innehållsförmedlingsbyrån från Amersfoort får förstärkning med utnämningen av de nya kollegorna på olika etiketter.

Tillväxtambitionen, i kombination med kompetensförskjutningen inom innehållsmarknadsföring, stärker önskan om nya talanger. Aart Lensink, VD för LVB: "Marknadsföring har nyligen blivit en allt viktigare del av vårt område. Det kräver också andra kompetenser. Dessutom tjänar våra A-kunder även A-personer. På den nuvarande arbetsmarknaden är verklig talang knapp. Vi är därför mycket nöjda med ankomsten av dessa sju talanger. Som ett resultat kan vi fortsätta att leda vägen nationellt på nationell nivå och fortsätta arbeta internationellt. "

PR & Online Marketing:
Laura van der Lugt (rådgivare)
Guido Leugering (Advisor)

Innehållsskapande:
Sebastiaan van den Bovenkamp (redaktör / copywriter)
Fleur Kaldenberg (Content Director)
Joan van Dormael (projektledare)

Innehållsdesign:
Cristian Smets (innehållsdesigner)

Video marknadsföring:
Vincent Bronkhorst (Videoproducer)

Om LVB
LVB är marknadsföringsbyrån nummer 1 för innehåll i Nederländerna. Vi tror att marknadsinvesteringar är mest lönsamma om du har utmärkt innehåll. Löfteet är enkelt: LVB skapar mer varumärke och propositionsmedvetenhet och genererar leads. I Nederländerna har LVB fastställt standarder för marknadsföring av innehåll i flera år. Byrån har alla nödvändiga discipliner i huset; från strategi, skapande och produktion till media, teknik, distribution och konvertering. Detta leder till utplacering och produktion av (online) videokampanjer, TV-format, tidskrifter, kampanjinnehåll, PR och sociala medier. LVB arbetar för ABN AMRO, KPMG Meijburg, Ziggo, WWF, Nuon, Cisco, Livera, NS, Centraal Beheer och BlackRock. Under de senaste åren har LVB varit den stora vinnaren av holländska Content Marketing Awards och vinnar även regelbundet priser utanför Nederländerna. För mer information besök www.lvb.nl.

Top