sv.onlinewebcreations.com

Från och med den 1 juli kommer Ingrid Mesman att gå med i USP Company Team som Business Creative. Märkesutvecklingen och varumärkesaktiveringserfarenheten hos Mesman är ett trevligt komplement till innovationsbyrån för varumärkesstrategi och propositionsutveckling.

"Det är en trevlig grupp människor med fina fall till deras namn, såsom den nya varumärkespositioneringen för FNV och BCC. Men också Eneco HollandseWind® och SNS Purchase Insurance. Dessa är propositioner som ett varumärke verkligen kan göra skillnaden. Att utveckla nya tjänster och produkter med bra insikter, det är det som gör mitt hjärta bättre. Mina bästa fall är socialt relevanta och ger människor något som de verkligen drar nytta av. Jag försöker berätta de här berättelserna på ett sådant sätt att det också ger människor ett leende. Erbens Natuurijs för ex-skater Erben Wennemars till exempel. Den självutvecklade organiska glassen såldes på AH och vinsten gick till ungdomsportfonden. Eller NS Lost & Found Project där designers skapade nya produkter från föremål. Från en popup-butik i Amsterdam Central och i pressen berättade vi på ett tillgängligt sätt den mycket hårda hållbarhetshistorien om NS.

På min favorit kakel är: Du måste ha något att göra annars har du inte något an. Och så är det. Som motstycke till tomma löften ser jag mig själv som en mästare av relevanta meddelanden, tjänster och produkter. Det är därför väldigt trevligt för mig att varumärken med den frågan kommer till USP Company. "

Grundare Willem van Harrewijen om Ingrid:
"Vi är väldigt nöjda med Ingrids ankomst. Hon tänker alltid utanför lådan och har en bra rekord när det gäller affärs kreativitet. Ingrid tänker upp alla sina produkter och tjänster hela vägen för att varumärkena ska växa. "

Mesman var partner och kreativ chef för Kumpany i över 8 år. Under det senaste året var hon bara frilans involverad med varumärkesaktiveringskontoret.

Top