sv.onlinewebcreations.com

En telefon med en prenumeration är väldigt praktisk, men vad händer om du går över din bunt? Att överträffa dina buntar kan leda till oväntade kostnader. Med In Control-appen som Belsimpel.nl lanserar idag har du en översikt över användningen och du tränas i ditt internetbeteende. Den här kostnadsfria appen kännetecknas av den omfattande dataskiven, medan andra konsumtionsprogram huvudsakligen fokuserar på att mäta din konsumtion.

Eftersom appen gör mätningarna på din enhet och inte samlar den från din leverantör, är mätningarna objektiva och alltid aktuella. Dessutom är mätningarna nästan alltid mer exakta än dina leverantörs. Appar från leverantörer faller ofta inte samman med verkligheten eftersom de synkroniseras en gång i taget. Med In Control kan du jämföra mätningen av appen och din leverantörs.

Krediterna för din prenumeration gäller i en månad och du vill inte vara utan data i slutet av månaden. Din personliga tränare beräknar din dagliga budget och varnar dig när det är klart, så att du verkligen kan använda din bunt varje dag. Din tränare kommer också att hålla dig informerad vid andra tillfällen. Du kan välja när du vill få varningar.

Förutom varningarna från din datatrafik, ger han dig också användbar information. Vad kan du till exempel göra med 1 MB? Eller vad bättre att lämna när din bunt är nästan färdig? Datatrafikklaren förklarar det. Han tilldelar också utmärkelser för att uppnå vissa prestationer. Om du till exempel inte konsumerar mycket på söndag får du Lazy Sunday Award. Spara dem alla!

Kända webbplatser Androidworld och iPhoned har testat In Control-appen exklusivt och är entusiastiska. Appen är gratis för alla att ladda ner idag, för Android i Play Store och för iOS i App Store.

Top