sv.onlinewebcreations.com

Amsterdam - Cybersecurity specialist Trend Micro har lagt till nya analysfunktioner till sin Deep Discovery nätverkssäkerhetslösning, vilket gör det möjligt för organisationer att proaktivt säkra sitt företagsnätverk utan att offra mycket extra tid. Förutom att upptäcka nya hot inom nätverket kan kunderna effektivisera sin forskning och vidta åtgärder genom att använda de automatiska analysalternativen. Detta etablerar automatiskt länkar mellan olika händelser inom nätverket.

Trots att hoten ökar, rapporterar 45 procent av organisationerna i en ESG-undersökning från början av 2017 en problematisk brist på kunskap om cybersäkerhet. Det förväntas att 2022 kommer att bli brist på 1, 8 miljoner cybersecurity-proffs över hela världen. Företag och organisationer behöver därför ett enkelt sätt att upptäcka potentiella hot så att de omedelbart kan prioritera och svara på dem.

Nätverksanalys gör att säkerhetsteam lätt kan titta tillbaka på historiska data för att avgöra var nätverket slogs första gången, vilka andra användare i nätverket påverkades och var hotet är inriktat.

"Säkerhetspersonal ska kunna se omedelbart vad som händer i deras nätverk och svara snabbt om det behövs. Dessutom är det viktigt att de kan filtrera bort ljud så att de kan koncentrera sig på viktiga uppgifter ", säger Eric Skinner, vice vd för lösningsmarknadsföring vid Trend Micro. "Det här är precis vad de nya nätverksanalysfunktionerna för Deep Discovery gör."

Förutom den nya nätverksanalysfunktionaliteten har möjligheterna inom Deep Discovery för att dela information förbättrats med hjälp av standarder som STIX, TAXII och YARA. Alla kompatibla säkerhetslösningar som en organisation använder, inklusive hela Trend Micro-produktfamiljen och produkter från tredje part, har den senaste säkerhetsinformationen. Detta förenklar IOC-hanteringen för IT-team.

"Organisationer sprängs nu hela tiden med hotmeddelanden. Genom att bekämpa varje problem separat har säkerhetsgruppen ofta lite tid att koncentrera sig på den större bilden, säger Rob Ayoub, säkerhetsprogram för IDC-programvaror. "Lösningar som hanterar denna utmaning effektivt ger stora fördelar som gör det möjligt för IT-säkerhetsteam att göra mer med mindre och lägga till verkligt strategiskt värde för organisationen."

###

Om Trend Micro

Trend Micro Incorporated är den globala marknadsledaren inom säkerhetslösningar och säkerställer en säker utbyte av digital information. Våra innovativa lösningar för konsumenter, företag och regeringar erbjuder lagrad säkerhet för datacenter, molnmiljöer, nätverk och slutpunkter. Alla våra produkter arbetar nära varandra för att smidigt utbyta hot intelligens och tillhandahålla kopplat skydd med central insikt och kontroll för bättre och snabbare skydd. Med över 6.000 anställda i mer än 50 länder och en mycket avancerad global hot intelligence säkrar Trend Micro din anslutna värld. För mer information besök blog.trendmicro.nl ochwww.trendmicro.nl.

Top