sv.onlinewebcreations.com

Digital byrå RIDE lanserar en ny etikett som endast kommer att fokusera på virtuella verklighetsproduktioner. RIDE-chefen Edwin Tromp noterar att företag i allt högre grad kommer att be om denna nya innehållsform.

VR RIDE fokuserar på skapandet och produktionen av VR-video för varumärken, förklarar Tromp. Han är tidig eftersom flera länkar i kedjan fortfarande är i sin spädbarn, inklusive kameran och betraktaren, till konsumentens ögon.

Den nya etiketten förutsätter att denna typ av tekniska tröskelvärden kommer att räddas med tiden. Från och med nu handlar kommersiell kommunikation om berättelsen och dess form. VR RIDE vill specialisera sig på detta.

"Hur skapar vi en uppsättning i en 360-graders filmmiljö? Hur fyller du i riktningen? På vilket sätt ska vi berätta för tittaren historien? "Är de logiska, praktiska frågorna.

RIDE från Amsterdam producerar socialt innehåll, video och kampanjer för plattformar från Facebook till Vine till Snapchat och skär meddelandet och form som är skräddarsydd för de berörda kanalerna.

Top