sv.onlinewebcreations.com

En mancave måste ibland också med sin tid. Conrad Electronic Benelux BV har därför beslutat att ta en ny väg med sin elektronik- och teknologiblog Mancave.nl. I stället för skrivna bloggar kommer videoinnehållet att dominera. Med en veckovis webisod, en interaktiv elektronik- och teknikmiljö och en extern makeover, startar den nya Mancave nästa vecka.

Nytt koncept
Studenter från University of Twente kommer att producera en veckovis Mancave webisod, där elektronik och teknik kommer att komma på ett unikt sätt - och med en blink. Teaser talar volymer. Besökare till Mancave är nära inblandade i videon: de kan ge coola idéer eller ha en egen grottafilm. Dessutom är det givetvis möjligt för dem att skicka in sitt eget projekt som en blogg. Mancave kommer bli ännu galenare!

Ny design
Med en ny riktning behövs en ny jacka. Det är därför Mancave har ett helt nytt utseende från idag. En liten förhandsgranskning av denna nya design kan ses i ovan nämnda teaser och på de sociala kanalerna runt bloggen.

Kör
I augusti 2010 började Conrad.nl med Mancave. Från det ögonblicket kunde elektronik- och teknikfläktar gå till bloggen för tips, tricks, tweaks och roligt! Från do-it-yourself-jacuzzier, till lödning innan du börjar. Ingenting var för galet för Mancave, och det kommer att bli så!

Top