sv.onlinewebcreations.com

"Med Torsten Ahlers har vi rekryterat en av Europas mest profilerade och erfarna internetexperter. Som VD hjälper han oss att ytterligare utnyttja Wunderloops enorma marknadspotential och bidra till vår framgång ", säger Michael Klein, ordförande för Wunderloop.
Ahlers, efter att ha hållit olika positioner vid Tomorrow Focus, Gruner + Jahr och Axel Springer Verlag, gick med i AOL Germany 2004. Som VD på AOL var han ansvarig för en framgångsrik omorientering av organisationen, från internetleverantör till ett lönsamt reklamfinansierat onlineföretag.
"På AOL har vi redan framgångsrikt lanserat wunderloops målteknik i Europa", säger Torsten Ahlers. "Jag var särskilt imponerad av den breda tillämpligheten av wunderloop-lösningarna, som stöder olika affärsmodeller. wunderloop är den erkända världsledaren och jag ser fram emot att utveckla ledarskapet vidare. "

Om wunderloop
wunderloop är Europas marknadsledande inom integrerade teknologier och tjänster för realtidsinriktning. wunderloop unika Integrated Targeting Platform (ITP) aggregerar användarinformation samlad av alla relevanta målvarianter för analys av online beteende. Det utgör också grunden för wunderloop-lösningarna "wunderloop custom" och "wunderloop connect".
wunderloop grundades 1999 av online-reklampionjärer Ulrich Hegge och Frank Conrad. Företaget är baserat i Luxemburg med kontor i Madrid, Milano, London, Paris, Amsterdam och Hamburg. Michael Kleindl är ordförande. wunderloop växer mer än 300 procent årligen.
Kända företag som T-Com / T-Online, Ad Pepper Media International SA, AOL, G + J Electronic Media Services, Telecom Italia, Freenet, Tiscali, CondeNast, Mondadori Digital Publishing, Marketplace, Orange SBS TV och Ilse Media är beroende av wunderloop teknik för att leverera rätt annonsering, innehåll och produktutbud till målgrupperna vid rätt tidpunkt. wunderloop är också en viktig försvarare för konsumentens integritet. Informationen och databehandling av wunderloop är i enlighet med gällande sekretesslagstiftning och är erkänd och bekräftad av tyska dataskyddsmyndigheten, TÜV Rheinland.

Top