sv.onlinewebcreations.com

Utrecht, 21 oktober 2015 - New Skool Media , utgivare av framstående tidskriftsrubriker som Hem och Trädgård, Formel 1, Roots, Vorsten, KIJK, Know How och ZIN, kommer att använda Netwinsts marknadsföringsprogram . Förlaget vill öka effektiviteten hos sina marknadsförare genom att göra smart användning av kunskapen om sina egna läsare och målgrupper. Anpassning av marknadsföringskampanjer är utgångspunkten här.

Netwinst-programvaran är i princip en cockpit där marknadsförare kan organisera marknadsföringskampanjer över olika online- och offline-kanaler. Programvaran ger marknadsföraren möjlighet att skräddarsy kontaktplaneringen (kundresan) av sina kampanjer till specifika kundegenskaper så att varje kund kan se en skräddarsydd personlig marknadsföringskampanj som passar bäst av hans eller hennes erfarenhet. Detta ökar avsevärt marknadsföringskampanjens effektivitet.

Ett nära läsare band
Att berika kunddata för att anpassa marknadsföringskampanjer är till exempel en viktig del av New Skool Medias affärsstrategi. Förra året köpte företaget nitton magasintitlar från Sanoma och tror att det kan förbättra avkastningen på dessa titlar med en bra digital marknadsstrategi. De nittonmagasinska titlarna representerar alla starka varumärken som har en nära relation med sina läsare. Genom att anpassa marknadsföringskampanjer utnyttjar New Skool Media optimal användning av detta läsare band.

"Vårt nya marknadsföringsverktyg är väldigt viktigt och vi har valt det mycket noga, " säger Rob Koghee från New Skool Media. "I slutändan kom nettoresultatet som det bästa. Deras system kan använda ett stort antal olika digitala marknadsföringskanaler och kan implementeras snabbt. Dessutom är mjukvaran väldigt användarvänlig och kräver liten ansträngning för vårt befintliga marknadsföringslag att ta det nya verktyget i bruk. Vi ska göra ett stort steg i vår organisation genom introduktionen av New Skool Media. "

"Vi är mycket glada att New Skool Media har valt vårt företag. De använder verkligen vår programvara som en hävstång för digital marknadsföring och är därför ett utmärkt exempel på hur vi använder våra verktyg i praktiken. Bra att kunna räkna en sådan organisation till våra kunder, säger Peter van der Schaar, VD för Netwinst.

Top