sv.onlinewebcreations.com

Amsterdam den 23 maj 2017 - Ruckus Wireless och Oaktree ICT har för sin huvudsakliga plats och fyra grenar i Franken-gruppen fått en ny, tillförlitlig infrastruktur. För att kunna fungera korrekt och säkert med Electronic Clients Dossier installerade Ruckus Wireless 'partner Oaktree ICT mer än trehundra åtkomstpunkter, så att Frankingsgruppens anställda optimalt kan utnyttja en säker och stabil anslutning.

Under rekordtid har en helt ny nätverksinfrastruktur realiserats med Ruckus Smart WiFi-utrustning i kombination med Juniper LAN-utrustning. Denna lösning uppfyller optimalt Frankings gruppens anslutningsbehov.

Frankengruppen består av fem centra för bostäder, vård och välfärd i Schiedam och Vlaardingen. Det nyskapade nätverket hindrar anställda från att ta itu med dataförlust eller förlust av anslutningen om de flyttar mellan de olika platserna. Sjukvårdspersonalets personal använder ofta bärbara datorer och surfplattor, med vilka de är inloggade på Frankeland-gruppens vårdansökningar.

Sammanlagt 328 R300 accesspunkter placerades i Frankrikes gruppbyggnader, som kommunicerar med två SZ100 WLAN-controllers. Dessa produkter från Ruckus säkerställer att det finns ett nätverk med tillräcklig överlappning, varvid det eventuella misslyckandet av en åtkomstpunkt omedelbart absorberas.

Adrie Kagchelland, IKT-projektledare i Franken-gruppen, är nöjd med byggandet av nätverket. "Samarbetet med de olika parterna var mycket trevligt och inom tre månader var nätverket igång. Vi kör nu en pilot med vår Electronic Client Dossier och det går väldigt bra. Eftersom nätverket är stabilt, kommer vi snart att kunna rulla ut piloten till alla platser. "

Flera bostadsenheter
Ruckus och moderbolaget Brocade har fått stor erfarenhet av så kallade Multi Woning Units (MDUs); institutioner där det hela består av flera byggnader eller lägenheter, där det är viktigt att det finns samstämmighet mellan de olika byggnaderna, genom ett tillförlitligt nätverk. Fred Voogt, regional försäljningschef BeNeLux för Ruckus Wireless: "Den här MDU-marknaden, där vi växer snabbt för tillfället, är en viktig pelare för oss. Ruckus särskiljer sig på marknaden genom att ständigt utveckla smart Wi-Fi-teknik. Vår patenterade Beamflex-teknik garanterar att en intelligent WiFi-signal automatiskt väljer den lämpligaste vägen mellan åtkomstpunkten och enheten. Tekniken lyssnar som den var på vilken en Wi-Fi-signal behövs och utmärker sig då den skickar signalen i rätt riktning, nämligen till användaren. Detta är förstås väldigt viktigt för Frankrikes grupparbetare, eftersom de ständigt flyttar mellan byggnaderna. "

Elektronisk patientdossier
Det nya nätverket är avgörande för användningen av Electronic Clients Dossier, varav Frankeland Group nyligen genomfört ett pilotprojekt. Roland van der Hoek, verkställande direktör för Oaktree ICT, partner för Ruckus som skapade nätverket: "Frankengruppen anställda arbetar med denna nya ansökan, som de kan hålla och anpassa medicinska data direkt till patientens säng. Det är därför mycket viktigt att de har god och säker tillgång på alla platser på platsen. Vi lyckades. "

"Det är självklart också trevligt att besökare i offentliga utrymmen kan njuta av en bra förbindelse. Tänk bara på barnbarnen som vill gå online med sin telefon. "

Frankengruppen har uttryckt sin stora tillfredsställelse med partnerna i detta projekt. Van der Hoek: "Vi är stolta och glada att tack vare ett bra logistiskt samarbete har vi kunnat förverkliga det här nätverket på relativt kort tid."

Om Ruckus Wireless Business Unit
Ruckus Wireless levererar över hela världen "helt enkelt bättre trådlöst nätverk" - och nu även kabeldragning - till företag, tjänsteleverantörer, regeringar och små och medelstora företag. Brocades affärsområde Ruckus Wireless är inriktad på teknisk innovation, partnerskosystem och kundservice - ger bästa möjliga trådlösa upplevelse för de mest utmanande inomhus- och utomhusmiljöerna. Smart WiFiplatform erbjuder skalbar, högpresterande WiFi med förenklad kontroll och hantering för lokalt och molnbaserade WiFi-implementeringar, tillsammans med ny säker inloggning, policyhantering, platstjänster och analystjänster som ger nya affärsmöjligheter. Ruckus ICX 7000-switchfamiljen erbjuder flexibel, förenklad och skalbar hantering som tillgodoser behoven hos organisationer av alla typer och storlekar.

Top