sv.onlinewebcreations.com

Baarn, 6 januari 2015 - Tools4ever, marknadsledande inom identitets- och åtkomsthantering (IdM / IAM), utvidgar ytterligare sitt avtal med Universitetsläkarmottagningen Utrecht (UMC Utrecht) med genomförandet av Enterprise Single Sign On Manager (E -SSOM). Implementeringen av Single Sign-On med stöd för inloggning med ett smartkort är en del av utbyggnaden av den digitala arbetsplatsen inom sjukhuset. Det innebär att anställda kan få tillgång till nätet när som helst, vilken plats som helst och med vilken enhet som helst. Med utbyggnaden av E-SSOM är denna åtkomst både säker och snabb. UMC Utrecht har använt Tools4evers UMRA Identity Management-programvara i nästan 10 år.

UMC Utrecht implementerar E-SSOM på alla vård arbetsplatser på sjukhuset där arbetet och tidstrycket är högt. Kortläsare är kopplade till de befintliga arbetsstationerna så att vårdgivare snabbt kan logga in på sitt Windows-konto med sitt smartkort och ange en fyrsiffrig PIN-kod. Efter att ha loggat ut (genom att "swip" kortet) kan vårdgivaren ta sin öppna session till en annan arbetsplats på sjukhuset tack vare Citrix-miljön och VDA-modulen i E-SSOM.

Joint Commission International
Erwin van den Heuvel, strategisk rådgivare vid UMC Utrecht: "Varje gång vinsten ingår i en samtalstid på bara 15 minuter. Varje minut som en läkare eller sjuksköterska spenderar på att logga in och ut är för mycket och kan inte spenderas på vården. På grund av tidsbesparingar glömde folk ofta att logga ut tidigare men säkerligen med säkerhet och JCI-ackreditering (Joint Commission International) är detta mycket oönskat. Detta görs nu automatiskt genom att sätta in kortet. "

UMC Utrecht har varit kund hos Tools4ever i nästan 10 år. Under 2005 förvärvade sjukhuset UMRA Identity Management-programvara som en central lösning för att skapa och inaktivera användarkonton. Via standard UMRA webbformulär kan ett konto begäras med rätt namn och vårdprofil. Ansökan är aktiverad - om det är korrekt - av ITIT (IT) och UMRA kommer sedan att skapa ett konto direkt i Active Directory. Innan implementeringen var bearbetningstiden för att skapa ett användarkonto var cirka 14 dagar och det resulterade i ett klagomån vid DIT.

Länk SAP HR
Genomförandet av UMRA utvidgades sedan när UMC Utrecht introducerade SAP ERP, inklusive SAP HR, 2009. UMRA har en källa länk till SAP HR med vilken sjukhuset bättre kan hantera inflödet, utflödet och utflödet. Tack vare den här länken kan SAP HR tas till grund och ett nätverkskonto är omedelbart tillgängligt för nya anställda som är listade i SAP HR. Dessutom kan det garanteras att anställda som har lämnat tjänsten inte längre har tillgång till viktiga uppgifter.

Top