sv.onlinewebcreations.com

Amstelveen, 11 september 2014 - Aerohive Networks® (NYSE: HIVE), marknadsledande inom controller-fri Wi-Fi och molnbaserade mobilnätlösningar, har samarbetat med Radius Networks, marknadsledande inom närhetstjänster och fyrkanter. Samarbetet möjliggör för företag inom detaljhandel, utbildning och hälso- och sjukvård att använda en molnbaserad WiFi-infrastruktur berikad med närhetskontakter och iBeacon ™ och AltBeacon ™ -tekniken. Båda parterna svarar på tingenes Internet (IoT) trend. Det ökande antalet konsumenter som ständigt är anslutna till Internet med olika enheter och den växande efterfrågan på personlig kundupplevelse, gör nätverkshanteringen alltmer komplex. De kompletterande molnplattformarna från Aerohive och Radius hjälper butiker, skolor och sjukhus att reagera på denna trend.

Fakta

  • Marknaden för närhetslösningar som använder iBeacon och AltBeacon-tekniken växer explosivt på grund av det enorma flyg som IoT har tagit i affärer. Experter förutspår att 2020 kommer 26 miljarder enheter att anslutas till internet.
  • Den integrerade lösningen från Aerohive och Radius Networks uppfyller den växande efterfrågan på intelligenta nätverkslösningar, särskilt inom detaljhandel, utbildning och hälso- och sjukvård. Partnerskapet resulterar i en ledande WiFi-lösning som är utrustad med iBeacon och AltBeacon-tekniken.
  • Den molnstyrda WiFi-infrastrukturen för Aerohive säkerställer att RadBeacons of Radius Networks kan användas i alltmer komplexa nätverksmiljöer. Aerohive hjälper organisationer att förbättra sina tjänster och personifiera slutanvändarens erfarenhet.
  • Radius Networks ger i sin tur Aerohives Personal Engagement Platform med möjlighet att förbättra och personifiera kundengagemang. Aerohive Wi-Fi-infrastrukturen, som är kopplad till RadBeacon-närhetskontakterna, erbjuder flexibla och skalbara lösningar för att integrera nästa generations erfarenhet, engagemang och informativa mikroplatsfunktioner.

Bill Hopin, vice vd för affärsutveckling på Aerohive, är entusiastisk över samarbetet: "Organisationer letar efter ny teknik som kan öka kundupplevelsen till en högre nivå. Närhetskontakterna med iBeacon ™ och AltBeacon ™ -tekniken är viktiga för att uppnå detta. Samarbetet med Radius-nätverk gör det möjligt för oss att vara den första i världen som erbjuder en integrerad WiFi-lösning med fyrkanter. Vi är stolta över det! "

David Helms, produktchef på Radius Networks, är också nöjd med joint venture: "Aerohive gör inte bara nätverkshanteringen enklare, men erbjuder också unika och innovativa funktioner som andra aktörer på marknaden inte har. Vi ser fram emot att arbeta med Aerohive för att skapa nya och förbättrade applikationer som är av värde inom detaljhandel, vård och utbildning. "

Top