sv.onlinewebcreations.com

Breda, 2 november 2015 - Toshiba Information Systems Benelux introducerar Satellite Radius 15: en konvertibel bärbar dator med en skärmdiagonal på 39, 6 cm (15, 6 tum). Den här bärbara datorn, som syftar till att utnyttja de viktigaste funktionerna i Windows 10, gör det möjligt för användarna att välja mellan fem olika driftslägen med 360-graders svängbart gångjärn. Detta gör den till den perfekta enheten för varje applikation. Tack vare "flip-and-fold" -designen kan du arbeta optimalt i alla situationer och det är idealiskt för både produktivitet och avkoppling, från tidigt på morgonen till sent på kvällen.

Med fem olika användningsområden erbjuder Satellite Radius 15 all den flexibilitet och mångsidighet som användarna behöver om de surfar media i tablettläge eller presenterar sin senaste rapport i presentationsläge. Underhålla sedan vänner i det offentliga läget, eller i det vanliga bärbara läget, eller visa innehåll till en grupp med hjälp av 180 graders bordsstativ. Den bärbara datorn har en elegant design med en silverfärg i borstat aluminium och en tunn kropp med endast 20, 1 mm tjocklek. På grund av batteritiden på mer än 7 [1] timmar finns det tillräckligt med ström för att komma igenom arbetsdagen. Backlight-tangentbordet är mycket lämpligt för applikationer med svagt ljus, t.ex. under ett nattflyg, vilket bidrar till de många användningarna av konvertibelen.

Klar för Windows 10
Satellite Radius 15 drivs av femte generationens Intel® Core ™ i5-processorer i kombination med Intel® HD 5500 Graphics. Användare kan förvänta sig blixtsnabba prestanda vid multitasking eller njutning av underhållning. Dessutom kommer den bärbara datorn med Windows 10 förinstallerad. Alla modeller kan dra fördel av huvudfunktionerna i Windows 10 och inkluderar hårdvara och komponenter som garanterar felfri prestanda. Till exempel, en dubbelmikrofon inställd för att få ut det mesta av Cortana [3] med en tydlig röstkvalitet och en speciell knapp för snabb åtkomst.

Livlig bildkvalitet
Full HD IPS-pekskärmen erbjuder breda visningsvinklar för multitasking, skapa innehåll eller spela de senaste spelen, med livfulla bilder som visar de minsta detaljerna. För att förbättra underhållningsupplevelsen ger Satellite Radius 15 ett imponerande ljud genom en kombination av inbyggda Harman Kardon ® stereohögtalare och DTS Sound ™, vilket ger en naturlig och kristallklar skärm som är idealisk för att lyssna på musik eller titta på det senaste filmer.

Gott om anslutningsmöjligheter
Dessutom kan användarna njuta av underhållning i större skala hemma tack vare en HDMI®-port som stöder Ultra HD 4K, vilket förbättrar nedsänkning och ljusstyrka på kompatibla skärmar. Anslutningsalternativen för Satellite Radius 15 innehåller en multikortläsare som stöder SD UHS-I, för superhurtiga nedladdningar av stora medier och två USB 3.0-portar, inklusive en med sov och laddning. För enkel överföring av innehåll till stora skärmar, utan problem med extra kablar, har konvertibelen trådlös bildteknik. Med stöd för upp till 256 GB SSD, 1 TB SSHD och 2 TB HDD kan användarna välja mellan enheter som bäst motsvarar deras behov.

Tillgänglighet och pris
Satellit Radius 15 är tillgänglig från mitten av november. Modellerna är tillgängliga från € 999, - inklusive moms.

[1] Upp till 7 timmar och 40 minuter, enligt MobileMark 2014
[2] Windows 8.1 förinstallerad. Gratis uppgradering till Windows 10 till ett år efter utgåvan. Mer information finns i windows.com/windows10upgrade.
[3] Tillgängligheten och utförandet av Cortana är regionberoende.

Om Toshiba
Toshiba Corporation, ett Fortune Global 500-företag, erbjuder branschledande lösningar i form av avancerade elektroniska och elektriska produkter och system inom fem strategiska affärsområden: energi och infrastruktur, gemenskapslösningar, hälsovårdssystem och tjänster, elektroniska produkter och komponenter och livsstilsprodukter . Baserat på Toshiba-gruppens engagemang, "Committed to People, Committed to the Future", främjar Toshiba världsomspännande aktiviteter som hjälper till att säkerställa tillväxt genom kreativitet och innovation och bidra till skapandet av en värld där människor överallt befinner sig under säkra och bekväma förhållanden. liv.

Toshiba, etablerad i Tokyo 1875, är idag navet i ett globalt nätverk av mer än 580 företag och 199.000 anställda och en årlig omsättning på över 6, 6 biljoner yen (55 miljarder dollar).

Toshiba Information Systems Benelux är en del av Toshiba Europe GmbH, baserat i Neuss, Tyskland, ett dotterbolag till Toshiba Corporation, Tokyo.

Mer information om Toshiba finns på: www.toshiba.nl

Top